Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пісний фруктовий пиріг?
В багатошаровій немає ні молочних продуктів, яєць. Його можна готувати не лише в піст, але і тим, хто дотримується принципів вегетаріанського харчування.
Що знадобиться для приготування
250 мл рослинного масла
Склянку води
Пакетик сухих дріжджів
Половина чайної ложки цукру
Половина чайної ложки солі
500 грам борошна (може трохи більше)
Варення або повидло яке вам подобається або протерті свіжі ягоди
Свіжі яблука, груші або будь-які фрукти
Цукор і кориця для посипання
Приготування

Воду злегка підігріти (до кімнатної температури), змішати з рослинним маслом, додати сіль і цукор, розчинити. Змішати борошно і дріжджі, всипати в рідину. Замісити тісто і покласти його на годину в холодильник. Накрийте посуд з тістом плівкою або кришкою щоб не заветріться.
Деко застеляємо пекарським папером і прямо на ній розкачуємо тісто. Робимо бортики. Змащуємо тісто варенням або повидлом, або розкладаємо перетерті ягоди, потім викладаємо шар з скибочок яблук і груш (ставимо на ребро шкіркою вгору). Посипаємо зверху корицею з цукром і ставимо в розігріту духовку. Випікаємо при температурі 180 градусів приблизно півгодини.
Просмотров: 592
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, чайної

Рекомендовані рецепти:

Омлет з щавлем і сиром
Лазанья з м'ясом і шпинатом
Кавове печиво
Голландський салат з оселедцем
Швидкий какао-пиріг
Рулет маковий на дріжджах
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: