Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пісне бананове печиво?
В печиво немає ні масла, ні яєць. Цей рецепт дуже стане в нагоді в строгий піст, особливо тим, хто любить солодке. Печиво виходить багато, близько ста штук, для першого разу можна зробити половинну порцію.
Що знадобиться для приготування
Два банана
Чотири столові ложки меду
Півтори - дві склянки цукру
Три - чотири склянки борошна
Дві чайних ложки соди

Приготування

Банани потрібно розім'яти в однорідну кашку і змішати з рідким медом і цукром. Якщо мед густий, злегка підігрійте його на водяній бані, і можна брати не чотири ложки, а три - коли розтане, його буде якраз стільки, скільки потрібно.
Поставте суміш на водяну баню і тримати поки цукор повністю не розчиниться. Додайте соду (дві чайні ложки з невеликою гіркою), і зачекайте поки суміш посвітлішає і збільшиться в об'ємі приблизно в два рази. Зніміть її з водяної бані і остудіть до кімнатної температури.
Додайте борошно, але всю відразу не кладіть - додавайте поступово, скільки візьме тісто. Коли тісто стане м'яким, але ще буде злегка липнути до рук, борошно більше не додавайте.
Можна тісто розкачати в пласт і вирізати фігурки або скачати маленькі кульки, приплюснути їх і викласти на деко. Випікається печиво до злегка золотистого кольору, по часу - 7-10 хвилин.
Просмотров: 590
Категория: Рецепти |
| Теги: злегка, печиво

Рекомендовані рецепти:

Яєчня по-італійськи
Салат "Червоний"
Українські пампушки з часником
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Домашні чебуреки
Баклажани по-корейськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: