Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пиріжки зі щавлем?
Тісто для пиріжків готується дріжджове, але не на молоці, а на кефірі. Підіймається воно дуже швидко і добре збільшується в об'ємі, за складом таке що можна використовувати для будь-якої начинки.
Що знадобиться для тіста

300 мл кефіру
30 грам дріжджів
Сім столових ложок рослинного масла
400 грам борошна
Дві чайних ложки цукру
Половина чайної ложки солі (за смаком)

Для начинки

300 грам щавлю
100 грам цукру

Приготування

Кефір злегка підігрійте, влийте масло. Дріжджі розітріть з цукром і сіллю, залийте кефіром. Додайте половину борошна і розмішайте. Всипте борошно, замісіть тісто. Щоб воно не прилипало до рук, змащуйте руки рослинним маслом. Довго місити тісто не потрібно, достатньо кількох хвилин, щоб воно стало однорідним і еластичним. Перекладіть тісто в каструлю, накрийте і поставте в тепло.
Начинка. Щавель помити і висушити, дрібно нарізати. Посипати цукром, перемішати і відразу ж начиняти пиріжки. Обробляти тісто як зазвичай - на кульки, потім з них робити коржики і класти начинку. Начинки не шкодуйте, щавель сильно зменшується в обсязі. Пиріжки обсмажте в рослинному маслі на середньому вогні до рум'яного кольору.
Просмотров: 548
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріжки, тісто

Рекомендовані рецепти:

Салат "Сільський"
Салат з квасолі і курки
Полуничний пиріг
Рулет з мовою і сиром
Голландський салат з оселедцем
Фруктові цукерки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: