Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пиріг-запіканку з фаршу з овочами?
Начинку для цієї страви можна зробити будь-яку з консервованої риби, сосисок, картоплі з м'ясом і цибулею, овочів, будь-якого м'яса. У нашому випадку вона буде з яловичого фаршу і овочів.
Що знадобиться для приготування тіста

500 мл кефіру
Три яйця
Чайна ложка розпушувача
Щіпка солі
Борошно (стільки, щоб тісто не було дуже густим)

Для начинки

500 грам яловичого фаршу
Одна велика морквина
Одна велика цибулина (або дві поменше)
Сіль, чорний мелений перець, приправи за смаком
Рослинна олія

Приготування

Збийте яйця і змішайте з кефіром кімнатної температури. Додайте щіпку солі, чайну ложечку розпушувача і збийте все міксером. Поступово підсипати борошно, відразу ж розмішуйте щоб тісто не збиралося грудочками. Воно не повинно бути дуже густим, консистенція така ж як на оладки.
Розігрійте в сковороді трохи олії, покладіть нарізану кубиками цибулю і обсмажте до золотистого кольору. Додайте терту моркву, обсмажте до м'якості і покладіть фарш. При постійному помішуванні обсмажуйте фарш до зміни кольору, всі грудочки намагайтеся зберігати лопаткою. Посоліть, поперчіть, приправте спеціями. Остудіть до кімнатної температури.

Форму змастіть маслом і вилийте трохи тіста. Розкладіть половину начинки, зверху залийте тестом, потім знову шар фаршу і залийте залишилися тестом. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте хвилин сорок. Готового пирога дайте охолонути у формі і потім наріжте на порційні шматочки.
Просмотров: 608
Категория: Рецепти |
| Теги: фаршу, тестом

Рекомендовані рецепти:

"Медова" свинина з імбиром
Соус "Бер-блан"
Салат "Цезар" (рецепт)
Риба, запечена з оливками
Листкова коса з капустою
Сирні булочки-кіски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: