Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пиріг з сиром і цибулею-пореєм?
Сир для цього рецепта потрібен сирний, м'який. Відмінно підійде «Крем-Бонжур» або подібний до смаку і консистенції.
Що знадобиться для тіста
150 грам борошна
70 грам сиру
70 грам маргарину
Третину чайної ложки розпушувача
Щіпка солі

Для заливки

200 грам сирного сиру
100 грам напівтвердого сиру
500 грам сметани
Два яйця
Дві столові ложки борошна (без гірки)
Начинка - два великих стебла цибулі-порей (і біла та світло-зелена частина)
Сіль і спеції за смаком
Свіжа зелень (за бажанням)

Приготування

Сир розтерти з м'яким маргарином, додати борошно з розпушувачем, сіль. Вимісити однорідне тісто, прибрати в холодильник.
Лук-порей нарізати кільцями. Яйця збити, не припиняючи збивати влити сметану (її попередньо змішати з борошном). Сир натерти на тертці, змішати з сирним сиром і додати в заливку. Підсолити за смаком.
Тісто розподілити по денця і бортикам. Викласти начинку, зверху вилити заливку і випікати півгодини при температурі 200 градусів.
В заливку можна додати спеції за смаком, зелень. Щоб низ пирога не пригорів, хвилин через 15-20 переставте пиріг на верхній ярус духовки.
Просмотров: 436
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, заливку

Рекомендовані рецепти:

Калиссоны - французькі ласощі
Закуска з брокколі і шпрот
М'ятне печиво "Мохіто"
Сирно-овочева паста
Листковий салат з сиром фета
Бутерброди з тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: