Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати пиріг з сиром і цибулею-пореєм?
Сир для цього рецепта потрібен сирний, м'який. Відмінно підійде «Крем-Бонжур» або подібний до смаку і консистенції. Що знадобиться для тіста 150 грам борошна 70 грам сиру 70 грам маргарину Третину чайної ложки розпушувача Щіпка солі Для заливки 200 грам сирного сиру 100 грам напівтвердого сиру 500 грам сметани Два яйця Дві столові ложки борошна (без гірки) Начинка - два великих стебла цибулі-порей (і біла та світло-зелена частина) Сіль і спеції за смаком Свіжа зелень (за бажанням) Приготування Сир розтерти з м'яким маргарином, додати борошно з розпушувачем, сіль. Вимісити однорідне тісто, прибрати в холодильник. Лук-порей нарізати кільцями. Яйця збити, не припиняючи збивати влити сметану (її попередньо змішати з борошном). Сир натерти на тертці, змішати з сирним сиром і додати в заливку. Підсолити за смаком. Тісто розподілити по денця і бортикам. Викласти начинку, зверху вилити заливку і випікати півгодини при температурі 200 градусів. В заливку можна додати спеції за смаком, зелень. Щоб низ пирога не пригорів, хвилин через 15-20 переставте пиріг на верхній ярус духовки. | |
Просмотров: 594 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |