Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати пиріг з квасолею і беконом?
Для приготування цього пирога не потрібно довго чаклувати над тестом або начинкою. Начинка з готових продуктів що вже гарантує легкість виконання, а тісто можна зробити заздалегідь і зберігати в морозилці. Необхідні продукти для тіста 100 грам маргарину 200 грам борошна Одне яйце Половина чайної ложки солі Для начинки Баночка консервованої квасолі в томатному соусі Шість смужок бекону Дві сосиски Одна цибулина 100 грам тертого сиру Їдальня ложка борошна Їдальня ложка рослинного масла Щіпка меленого мускатного горіха Сіль і перець за смаком Приготування Тісто готуємо за класичним рецептом для кіша. Борошно просіваємо, змішуємо з сіллю, рубаємо ножем разом з маргарином в крихту. Додаємо збите яйце, можна покласти ложку сметани або влити трохи води. Швидко замісити тісто і прибрати в холодильник на півгодини. Потім розкачати тісто в пласт, викласти у форму, зробити бортики. Побити дно виделкою. Викласти на дно пергамент, насипати суху квасолю і поставити випікатися в духовку на десять хвилин. Квасоля прибрати і випікати корж ще десять хвилин. В маслі обсмажити нарізану тонкими смужками бекон. Через п'ять хвилин покласти кружечки сосисок, готувати ще п'ять хвилин. Викласти в тарілку, а в тому ж маслі обсмажити цибулю. Викласти його до сосисок. До цих продуктів додати квасолю разом з соусом, ложку борошна, спеції, сіль. Викласти начинку у форму з тестом, запікати півгодини. За п'ять хвилин до готовності посипати тертим сиром. | |
Просмотров: 652 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |