Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пиріг з квасолею і беконом?
Для приготування цього пирога не потрібно довго чаклувати над тестом або начинкою. Начинка з готових продуктів що вже гарантує легкість виконання, а тісто можна зробити заздалегідь і зберігати в морозилці.
Необхідні продукти для тіста

100 грам маргарину
200 грам борошна
Одне яйце
Половина чайної ложки солі

Для начинки

Баночка консервованої квасолі в томатному соусі
Шість смужок бекону
Дві сосиски
Одна цибулина
100 грам тертого сиру
Їдальня ложка борошна
Їдальня ложка рослинного масла
Щіпка меленого мускатного горіха
Сіль і перець за смаком

Приготування

Тісто готуємо за класичним рецептом для кіша. Борошно просіваємо, змішуємо з сіллю, рубаємо ножем разом з маргарином в крихту. Додаємо збите яйце, можна покласти ложку сметани або влити трохи води. Швидко замісити тісто і прибрати в холодильник на півгодини.
Потім розкачати тісто в пласт, викласти у форму, зробити бортики. Побити дно виделкою. Викласти на дно пергамент, насипати суху квасолю і поставити випікатися в духовку на десять хвилин. Квасоля прибрати і випікати корж ще десять хвилин.
В маслі обсмажити нарізану тонкими смужками бекон. Через п'ять хвилин покласти кружечки сосисок, готувати ще п'ять хвилин. Викласти в тарілку, а в тому ж маслі обсмажити цибулю. Викласти його до сосисок. До цих продуктів додати квасолю разом з соусом, ложку борошна, спеції, сіль. Викласти начинку у форму з тестом, запікати півгодини. За п'ять хвилин до готовності посипати тертим сиром.
Просмотров: 652
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, п'ять

Рекомендовані рецепти:

Фініковий кекс
Ковбаса кров'яна
Салат з оливками і тунцем
Картопляні пиріжки з капустою
Пікантні гарячі бутерброди
Лимонно-кокосовий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: