Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати пиріг з куркою і свининою?
Сухувата куряча грудка відмінно поєднується з жирною і соковитою свининою, а хрустке пісочне тісто поєднується з ситної начинкою. Його, до речі, можна замінити готовим листковим тестом - це значно скоротить час приготування пирога. Пиріг можна подавати з овочевим салатом - отримаємо повноцінний вечерю або обід. Необхідні продукти для тесту 500 грам борошна 250 грам вершкового масла Чотири столові ложки крижаної води Для начинки Два курячих філе (за вагою 400 грам) 450 грам свинячого фаршу Одна цибулина Два яйця + ще одне для змащування верху пирога Половина чайної ложки меленого запашного перцю Сіль і чорний перець за смаком Приготування Тісто. Просіваємо борошно гіркою на стіл, масло прямо в борошно нарізаємо невеликими шматочками. Розтираємо руками масло з борошном до стану крихти. Робити це потрібно дуже швидко. Вливаємо в крихту крижану воду і швидко замішуємо масляниста тісто. Робимо з нього кулю, замотуємо в харчову плівку і прибираємо на півгодини в холодильник. Начинка. Дрібно ріжемо цибулю і обсмажуємо його до прозорого стану в маслі. Додаємо обидва види перцю, сіль і фарш. Обсмажуємо хвилин п'ятнадцять, постійно перемішуючи фарш і розбиваючи грудочки. Коли м'ясо змінить колір, знімаємо з вогню. В інший сковорідці обсмажуємо куряче філе, попередньо його потрібно посолити і натерти перцем. Смажимо по 7 - 8 хвилин з кожного боку. Нарізаємо на шматочки, змішуємо з остившім фаршем. У цю суміш додаємо два яйця. Тісто ділимо на дві частини, одна повинна бути більше іншої в два рази. Більшу частину розкачуємо за розміром форми з урахуванням висоти бортів. Викладаємо у змащену форму, кладемо начинку. Тісто розгортаємо в коло, в центрі робимо отвір для виходу пари. Накриваємо пиріг, защипуємо краю, змащуємо яйцем. Випікаємо 35 - 40 хвилин до рум'яного кольору. | |
Просмотров: 534 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |