Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати пиріг з кукурудзяного борошна?
Дуже смачний пиріг. Розсипчастий, здобний. Тісто готується на кукурудзяного борошна грубого помелу, але якщо такої немає, то можна брати і дрібний помел. Начинкою в багатошаровій будуть кабачки і шинка. Приготування 500 грам кабачків 150 грам сиру 150 грам шинки (або ковбаси) Два яйця 300 мл кефіру 100 грам пшеничного борошна 300 грам кукурудзяного борошна 100 грам вершкового масла Дві столові ложки горілки Пакетик розпушувача (10 грам) Половина чайної ложки кардамону Половина чайної ложки солі Чайна ложка цукру Приготування Кукурудзяне борошно змішати з сіллю і цукром і залити кефіром. Залишити для набухання. Кабачки очистити від шкірки, натерти на крупній тертці і злегка віджати. Натерти сир. Ковбасу або шинку, сосиски нарізати невеликими шматочками і змішати всі інгредієнти для начинки. М'яке масло змішати з яйцями, влити горілку і додати в цю суміш кефір з кукурудзяним борошном. Покласти начинку, всипати борошно і розпушувач, кардамон, все добре вимішати. Форму для випічки застелити пергаментом, викласти тісто, розрівняти верх. Поставити в гарячу духовку і випікати при температурі 180 градусів приблизно годину. Готовність пирога перевірити дерев'яною шпажкою. Готовий пиріг трохи остудіть у формі, потім вийміть, накрийте і дайте повністю охолонути. | |
Просмотров: 876 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |