Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пиріг з карамеллю?
Рецепт цього оригінального пирога був придуманий в Німеччині. Вся принадність випічки в тому, що в одному пирозі безліч маленьких булочок, кожна зі своєю начинкою. Можна було б сказати, що нічого нового, якщо б в якості начинки було повидло або сир. Але фантазія кулінарів пішла далі - начинкою для пирога обрані карамельки.
Необхідні продукти

Склянку води
500 грам борошна
Одне яйце
100 грам цукру
Півчайної ложки солі
Половина пакетика сухих дріжджів
Приблизно 20 штук карамельок

Можна вибрати карамельки з різними фруктовими наповнювачами, так буде навіть цікавіше і різноманітніше.
Приготування

Воду підігріти до кімнатної температури, розчинити дріжджі, покласти чайну ложку цукру, всипати 100 грам борошна, перемішати і залишити в теплі на півгодини. Потім додати решту цукру, яйце, сіль, борошно і вимісити м'яке тісто. Накрити його плівкою і дати підійти. Приблизно через годину можна обробляти булочки.
Руки і стіл змастити рослинним маслом. З тіста розкачати ковбаску, нарізати її шматочками шириною близько 4 див. З кожного шматочка зробити коржики, в серединку покласти цукерку і защипати краї. У глибоку миску налити рослинного масла, занурювати булочку в масло і укладати в форму. Починати потрібно з центру. У середину форми поміщається одна булочка, навколо неї робиться перше коло, потім другий і так поки форма повністю не заповниться булочками. Між ними потрібно залишати трохи місця, в духовці вони збільшаться в розмірі. Дати пирогу піднятися і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати 25 - 30 хвилин.
Просмотров: 443
Категория: Рецепти |
| Теги: покласти, карамельки

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з бринзою та руколою
Пиріг зі шпинатом і сиром
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Листкова коса з капустою
Цукерки "Вершкові тягучки"
Десерт "Халвинка"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: