Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати пиріг з карамеллю?
![]() Необхідні продукти Склянку води 500 грам борошна Одне яйце 100 грам цукру Півчайної ложки солі Половина пакетика сухих дріжджів Приблизно 20 штук карамельок Можна вибрати карамельки з різними фруктовими наповнювачами, так буде навіть цікавіше і різноманітніше. Приготування Воду підігріти до кімнатної температури, розчинити дріжджі, покласти чайну ложку цукру, всипати 100 грам борошна, перемішати і залишити в теплі на півгодини. Потім додати решту цукру, яйце, сіль, борошно і вимісити м'яке тісто. Накрити його плівкою і дати підійти. Приблизно через годину можна обробляти булочки. Руки і стіл змастити рослинним маслом. З тіста розкачати ковбаску, нарізати її шматочками шириною близько 4 див. З кожного шматочка зробити коржики, в серединку покласти цукерку і защипати краї. У глибоку миску налити рослинного масла, занурювати булочку в масло і укладати в форму. Починати потрібно з центру. У середину форми поміщається одна булочка, навколо неї робиться перше коло, потім другий і так поки форма повністю не заповниться булочками. Між ними потрібно залишати трохи місця, в духовці вони збільшаться в розмірі. Дати пирогу піднятися і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати 25 - 30 хвилин. | |
Просмотров: 661 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |