Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пиріг з кабачками і паприкою?
Легкий овочевий пиріжок, ніжний і ароматний. Для нього краще брати сир з гострим смаком або додати спецій - кабачки самі по собі не мають вираженого смаку.
Що знадобиться для приготування
Склянку борошна з гіркою
Два - три солодких болгарських перцю
Один середній кабачок
Два яйця
50 грам твердого сиру
80 грам вершкового масла
300 мл. молока
Трохи води
Дві столові ложки оливкової олії
Чайна ложка сушеної паприки
Сіль і спеції за смаком

Приготування

Змішуємо просіяне борошно і паприку і нарізаємо в цю суміш охолоджене вершкове масло. Руками перетираємо все в крихту. Поступово підливаємо холодну воду і замішуємо тісто. Скачуємо його в кулю. Накриваємо поліетиленовою плівкою і прибираємо в холодильник на півгодини. Потім викладаємо у форму для випічки і долонькою розподіляємо по дна і стінок. Наколюємо виделкою і знову прибираємо в холодильник на півгодини. Потім ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і випікаємо 10 хвилин.

Поки тісто випікається в духовці, перець нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо в олії до м'якості. Приправляємо сіллю і перцем. Потім перекладаємо в блендер і пюрируем. Пюре викладаємо на готовий корж.
Кабачки нарізаємо кружечками, дві хвилини тримаємо в киплячій підсоленій воді. Виймаємо, охолоджуємо під холодною водою, обсушуємо. Викладаємо на пюре з перцю.
Молоко збиваємо з яйцями і тертим сиром, додаємо сіль і спеції за смаком. Заливаємо цією сумішшю кабачки. Ставимо в духовку і запікаємо при температурі 180 градусів приблизно півгодини.
Просмотров: 526
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки, нарізаємо

Рекомендовані рецепти:

Лимонні тістечка
Тефтелі з яблуками
Кекс "Мармурова"
Торт "Прага"
Картопляні биточки
Гострий соус до м'яса
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: