Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати пиріг з яблуками на сирному тісті?
Цей пиріг готується трохи складніше, ніж шарлотка, але простіше, ніж закриті яблучні пироги, особливо з дріжджового тіста. Яблука для начинки краще вибирати кислих сортів - тісто солодке, і чим кисліше яблука, тим смачніше вийде пиріг. Що знадобиться для тіста 200 грам вершкового масла або маргарину 200 грам сиру Два яйця 150 грам цукру 250 грам борошна Дві столові ложки крохмалю Півтори чайних ложки розпушувача Для начинки - чотири кисло-солодких яблука і тир столових ложки цукру Приготування Борошно розтираємо з м'яким маслом, додаємо сир, збиті яйця, цукор, крохмаль, розпушувач і замішуємо м'яке тісто. Накриваємо його і ставимо на півгодини в холодильник. З яблук зрізаємо шкірку, нарізаємо тонкими скибочками. Форму для випічки змащуємо маслом. тісто ділимо на дві частини. Одну викладаємо на дно форми і рівномірно розподіляємо. Зверху викладаємо яблука, посипаємо цукром (якщо любите корицю - можете додати щіпку кориці). Викладаємо на начинку другу частину тіста, рівномірно її розмазуємо. Щоб верх пирога вийшов акуратним, змочіть долоньку водою і розрівняйте верх пирога. поставте її в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте приблизно півгодини. | |
Просмотров: 620 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |