Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пиріг з яблуками на сирному тісті?
Цей пиріг готується трохи складніше, ніж шарлотка, але простіше, ніж закриті яблучні пироги, особливо з дріжджового тіста. Яблука для начинки краще вибирати кислих сортів - тісто солодке, і чим кисліше яблука, тим смачніше вийде пиріг.
Що знадобиться для тіста
200 грам вершкового масла або маргарину
200 грам сиру
Два яйця
150 грам цукру
250 грам борошна
Дві столові ложки крохмалю
Півтори чайних ложки розпушувача
Для начинки - чотири кисло-солодких яблука і тир столових ложки цукру

Приготування

Борошно розтираємо з м'яким маслом, додаємо сир, збиті яйця, цукор, крохмаль, розпушувач і замішуємо м'яке тісто. Накриваємо його і ставимо на півгодини в холодильник.
З яблук зрізаємо шкірку, нарізаємо тонкими скибочками. Форму для випічки змащуємо маслом. тісто ділимо на дві частини. Одну викладаємо на дно форми і рівномірно розподіляємо. Зверху викладаємо яблука, посипаємо цукром (якщо любите корицю - можете додати щіпку кориці). Викладаємо на начинку другу частину тіста, рівномірно її розмазуємо. Щоб верх пирога вийшов акуратним, змочіть долоньку водою і розрівняйте верх пирога. поставте її в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте приблизно півгодини.
Просмотров: 620
Категория: Рецепти |
| Теги: яблука, тісто

Рекомендовані рецепти:

Торт "Посмішка негра"
Глазурований сирок "Картопля"
Бабця яблучна
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Сирний торт з персиками
Калиссоны - французькі ласощі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: