Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати пиріг з червоною смородиною?
Червону смородину в цьому рецепті краще нічим не замінювати. Не тому що пиріг не вийде - справа смаку пиріжка. Червона смородина дає легку кислинку, яка в контрасті з солодким тістом робить пиріг дуже смачним. Що знадобиться для приготування 300 - 400 грам червоної смородини 200 грам маргарину 250 грам борошна 250 грам цукру 150 грам крохмалю П'ять яєць (три в тісто і два в заливку) Два пакетики ванільного цукру Щіпка солі Дві чайних ложки розпушувача Цедра половинки лимона Цукрова пудра для посипання верху Приготування Червону смородину вимити, відокремити від гілочок. Викласти в друшляк, щоб стікала вода. Маргарин кімнатної температури і 150 грам цукру розтерти з тертої лимонної цедрою, щоб вийшла однорідна маса кремоподібної консистенції. Вбити три яйця (по одному, після кожного вимішуючи суміш). Додати 100 грам крохмалю і 200 грам борошна, розпушувач. Змастити маслом форму для пирога, викласти тісто, на нього покласти смородину і відправити пиріг в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати приблизно півгодини. Поки випікається пиріг, готуємо заливку. Відокремлюємо жовтки від білків. Збиваємо жовтки з дрібкою солі в щільну масу. Жовтки і цукор, що залишився розтираємо поки не вийде кремоподібна маса. Додаємо ванільний цукор, залишки борошна і крохмалю. Вимішуємо, в кінці додаємо білкову суміш. На спечений корж викласти заливку і знову поставити пиріг в духовку. Випікати ще 15 хвилин. Готовий пиріг остудити і посипати цукровою пудрою. | |
Просмотров: 646 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |