Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пиріг-перевертиш з рисом?
Для пирога готується хибна листкове тісто - тісто на пиві. Воно універсальне, з нього можна готувати все, що завгодно - рогалики, печиво, великі пироги і маленькі пиріжки.
Що знадобиться для приготування

450 грам маргарину
П'ять склянок борошна
250 мл пива

Для начинки (пропорції довільні)

Чотири варені яйця
Відварений до напівготовності рис
Варена ковбаса або шинка
Сіль, мелений перець, спеції
Одне сире яйце

Приготування

Маргарин розтопити, всипати в гаряче борошно, перемішати. Влити пиво, вимішати до однорідної маси. Тісто вийде рідкуватим, по густоті як сметана. Приберіть його в холодильник на чотири години. За це час тісто стане однорідним і досить крутим, пластичним.
Для начинки яйця дрібно порубати, ковбасу або шинку нарізати брусочками або натерти на тертці. Змішати з рисом, додати сіль, спеції, перець, можна додати зелень. Вбити сире яйце, все добре вимішати.
Застигле тісто дістати, відділити шматок розміром з яблуко. Інше розкачати з урахуванням розміру форми. Перекласти у форму, розподілити по денця і бортикам. Викласти начинку, краї загорнути на начинку. Відкладений шматочок тіста розкачати і закрити отвір в пирозі. Поставити в розігріту до 220 градусів духовку і випікати 20 хвилин. Потім перевернути пиріг дном вгору і випікати ще 20 хвилин.
Просмотров: 607
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, начинки

Рекомендовані рецепти:

Морквяно-апельсиновий пиріг
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Салат "Букет нареченої"
Морквяний торт з сушеної журавлини
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Медовий пиріг на швидку руку
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: