Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пиріг-перевертиш з ревенем?
Навесні ревінь з'являється набагато раніше інших овочів і не варто упускати можливість побалувати своїх домашніх корисною і смачною випічкою. Для пирогів з ревенем беруть товсті, м'ясисті черешки.
Необхідні продукти для тіста
Три яйця
Половина склянки цукру
Неповний склянку борошна
Чайна ложка розпушувача
Пакетик ванільного цукру

Для начинки

300 - 400 грам ревеню
Половина склянки цукру (якщо ревінь дуже кислий, то цукру потрібно більше)
Трохи вершкового масла (для змащування форми)
Три чайних ложки крохмалю

Приготування

Міксером на високій швидкості збиваємо яйця і цукор, додаємо ванільний цукор і просіяне борошно. Додаємо розпушувач, все розмішуємо міксером на низькій швидкості. Має вийти тісто як на оладки, трохи погустіше.
Ревінь вимити, очистити від шкірки, нарізати невеликими шматочками. Форму для випічки застелити пергаментом, змастити його вершковим маслом, насипати рівномірний шар цукру. Зверху насипати цукру крохмаль, його краще розсипати не ложкою, а пучкою, тоді він ляже рівно. Крохмаль у цьому пирозі потрібен обов'язково, він буде змішуватися з соком ревеню і пиріг вийде соковитим, але не мокрим. Викласти шматочки ревеню, зверху вилити тісто. Випікати пиріг при температурі 180 градусів до рум'яного кольору. Дати йому трохи охолонути і перевернути на плоске блюдо щоб ревінь опинився зверху.
Просмотров: 381
Категория: Рецепти |
| Теги: цукру, ревінь

Рекомендовані рецепти:

Овочі, запечені з прянощами і медом
Салат з манго і помідорів
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Домашній хліб з курагою
Пряники медово-бананові
Фініковий кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: