Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пиццеты з горішками?
Пиццеты - маленькі піци, які можна готувати з будь-якою начинкою або ж просто посипати приправами і горішками, як в цьому рецепті. Набір продуктів для цієї випічки елементарний і готувати пиццеты швидко і просто.
Що знадобиться для приготування
375 г борошна в тісто і ще півсклянки борошна на підсипку
Склянку теплої води
25 грам свіжих дріжджів
Чайна ложка цукру
Щіпка солі
Чотири столових ложки рослинного масла

Для начинки

Дві столові ложки горішків (кедрові, арахіс, волоські)
Дві чайних ложки суміші сухих прованських трав
Рослинна олія
Приготування

В мисці розтираємо дріжджі з цукром і сіллю. Вливаємо теплу воду, масло, підсипаємо борошно і починаємо вимішувати тісто. в кінці замісу воно повинно вийти однорідним і гладким. Перекладаємо тісто в каструлю або в будь-яку просторий посуд з кришкою і ставимо в тепле місце на годину для підйому.
Коли тісто добре підійде, обім'яти його і розібрати на невеликі шматочки, які потім розкачати в тонкі коржики. Деко застелити пекарської папером і викласти пиццеты. Змастити верх маслом, посипати травами і горішками. Якщо берете волоські горіхи або арахіс, їх треба порубати ножем на шматочки, кедрові додаються цілими. Випікати пиццеты при температурі 200 градусів 10 - 12 хвилин.
Просмотров: 637
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, пиццеты

Рекомендовані рецепти:

Кекс з лимоном і маком
Сирна "самса" з грибами
Овочевий суп з курячою грудкою
Пиріг з гарбузом і ківі
Гуляш з індички з кабачками
Горіхово-шоколадне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: