Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати перець, фарширований гречкою?
Дієтичне Блюдо і за складом продуктів і за способом приготування. Готується фарширований перець на пару. Що знадобиться для приготування 300 грам нежирної свинини 200 грам вареної гарбуза 150 грам гарбуза Дві часточки часнику Сіль і чорний мелений перець за смаком Штук 10-12 болгарського перцю Пучок кропу Приготування М'ясо пропускаємо через м'ясорубку. Гарбуз чистимо від волокнистої серединки, натираємо м'якоть на дрібній тертці. Кріп дрібно рубаємо часник пропускаємо через прес. Змішуємо м'ясо, гарбуз, кріп і часник з відвареної гречкою. Солимо і перчимо за смаком. З перцю видаляємо середину. У просторій каструлі кип'ятимо воду, на одну хвилину опускаємо перець в окріп. Дістаємо і відразу ж охолоджуємо під проточною водою. Це потрібно зробити для того, щоб перець став злегка м'яким - тоді його буде легше фарширувати. Наповнюємо перець фаршем. Кладемо в пароварку або в друшляк і ставимо друшляк на каструлю з киплячою водою. Накриваємо кришкою і варимо до готовності. Виходить корисне, смачне і дуже красиве блюдо. Подавати можна зі сметаною або кефіром. | |
Просмотров: 695 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |