Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати перець, фарширований гречкою?
Дієтичне Блюдо і за складом продуктів і за способом приготування. Готується фарширований перець на пару.
Що знадобиться для приготування
300 грам нежирної свинини
200 грам вареної гарбуза
150 грам гарбуза
Дві часточки часнику
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Штук 10-12 болгарського перцю
Пучок кропу

Приготування

М'ясо пропускаємо через м'ясорубку. Гарбуз чистимо від волокнистої серединки, натираємо м'якоть на дрібній тертці. Кріп дрібно рубаємо часник пропускаємо через прес. Змішуємо м'ясо, гарбуз, кріп і часник з відвареної гречкою. Солимо і перчимо за смаком.
З перцю видаляємо середину. У просторій каструлі кип'ятимо воду, на одну хвилину опускаємо перець в окріп. Дістаємо і відразу ж охолоджуємо під проточною водою. Це потрібно зробити для того, щоб перець став злегка м'яким - тоді його буде легше фарширувати.
Наповнюємо перець фаршем. Кладемо в пароварку або в друшляк і ставимо друшляк на каструлю з киплячою водою. Накриваємо кришкою і варимо до готовності.
Виходить корисне, смачне і дуже красиве блюдо. Подавати можна зі сметаною або кефіром.
Просмотров: 655
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: друшляк, перець

Рекомендовані рецепти:

М'яке печиво з шоколадом і горіхами
"Торф'яної пиріг"
Сирні оладки з зеленню
Бутерброди "сонечка"
Рулет з абрикосовим джемом
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: