Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пельменный пиріг?
Цей рецепт з розділу «коли залишилося всього потроху» - недоїдені з вечері пельмені, трошки кефіру, майонезу, ну а борошно і яйця завжди знайдуться. Вийде дуже цікаве блюдо.
Що знадобиться для приготування

200 грам варених пельменів
100 грам майонезу
100 мл кефіру
Два яйця
Один плавлений сирок або трохи твердого сиру
Сіль і спеції за смаком
Борошно (скільки візьме)
Пучок свіжої зелені

Приготування

Збити яйця, додати кефір, майонез, розмішати приправити спеціями. Якщо майонез не дуже солоний - підсолити. Всипати борошно, але потроху, відразу ж розмішуючи. У результаті повинно вийти тісто по консистенції як густа сметана.
Дно і стінки рознімної форми змастити маслом, на дно покласти варені пельмені, залити тестом і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати 20 хвилин. Дістати, посипати тертим сиром і знову повернути в духовку хвилин на п'ять-десять, поки сир не розплавиться. Вогонь можна зробити менше. Готовий пиріг посипати дрібно нарізаним кропом. Подавати з салатом з овочів, з кетчупом, сметаною - кому як подобається. Приємного апетиту!
Просмотров: 561
Категория: Рецепти |
| Теги: духовку, посипати

Рекомендовані рецепти:

Закуска з печериць по-іспанськи
Рецепт "Хрусткого" салату
Заливний пиріг з грибами
Відкритий пиріг з персиками
Картопляне пюре з базиліком
Зефір на десерт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: