Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пекінський салат?
Неважко здогадатися, що в салаті з такою назвою є пекінська капуста. З неї ми і будемо готувати легку закуску в двох варіантах.
Що знадобиться з продуктів
Пекінська капуста
Пучок зеленого цибулі
Банка консервованого зеленого горошку
Шинка або ковбаса
Сіль, перець
Майонез або сметана
Приготування

Пекінську капусту шаткуємо й злегка присаливаем. Нарізаємо соломкою шинку або ковбасу, дрібно нарізаємо зелену цибулю. Змішуємо з капустою, додаємо горошок. Заправляємо майонезом, солимо і перчимо за смаком. Якщо заправляєте сметаною, можете для гостроти додати трохи гірчиці.
Другий варіант

Пекінська капуста
Бринза
Копчена куряча або вирощувати індичат грудка
Маслини
Один апельсин
Майонез
Сіль і перець

Капусту дрібно ріжемо. Апельсин звільняємо від плівок і шкірки, ламаємо кожну часточку шматочками. Маслини ріжемо смужками, соломкою нарізаємо курку або індичку. Змішуємо всі інгредієнти, солимо - перчимо і заправляємо майонезом.
Салат відразу ж подаємо до столу. Можна готувати такі салати і порційно, особливо ефектно і барвисто буде виглядати другий варіант.
Просмотров: 398
Категория: Рецепти |
| Теги: нарізаємо, соломкою

Рекомендовані рецепти:

Салат сирно-апельсиновий
Угорські булочки з сиром
Відкритий пиріг з персиками
Закуска "Грибна галявина"
Сирне печиво з базиліком
Листкова коса з капустою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: