Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати печиво з конфітюром?
Конфітюр цілком можна замінити густим повидлом - сливовим або абрикосовим. За зовнішнім виглядом печиво дуже нагадує насипні пироги з варенням і принцип приготування теж дуже схожий. Ну а про смак судити вам.
Що знадобиться для приготування
500 грам борошна
300 грам маргарину для випічки
Три яйця
200 грам цукру
Пакетик розпушувача (15 грам)
Повидло або джем, конфітюр
Приготування

Маргарин кімнатної температури потрібно збити міксером і покласти цукор. Швидкість міксера збільшити і збивати поки маса не стане однорідною і пишною, схожу на крем. Потім додайте яйця по одному, кожен раз ретельно збиваючи масу.
змішайте Борошно і розпушувач, просіяти і частинами вводите в кремоподібну масу. Спочатку розмішуйте ложкою, потім трохи помісіть тісто руками. Шматочок тіста відкладіть і приберіть в холодильник щоб воно затверділо. Інше тісто розкачати за розміром дека, змастіть джемом. Поставте в холодильник на півгодини. потім зверху натріть відкладений шматочок тіста і поставте печиво в розігріту до 180 градусів духовку. Випікається печиво 15 хвилин. Гарячим його потрібно розрізати на порційні шматочки.
Просмотров: 640
Категория: Рецепти |
| Теги: тіста, печиво

Рекомендовані рецепти:

Рибка по-провансальски
Французькі булочки
Картопля з овочами, запечений у вершках
Помідори, фаршировані курятиною
Яблука, фаршировані салатом
Тортик "На графських руїнах"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: