Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати печиво з дріжджового тіста?
Це печиво дуже просто готується, і вам не знадобиться складний набір продуктів - борошно, молоко, дріжджі, маргарин і цукор. Опару робити не потрібно.
Необхідні продукти
50 грам свіжих дріжджів
Пачка маргарину
Приблизно 800 грам борошна
Половина чайної ложки солі
Склянку молока
Цукор
Приготування

треба Маргарин розтопити і остудити до кімнатної температури. У теплому молоці розчинити дріжджі, додати чайну ложку цукру і залишити на двадцять хвилин. Коли дріжджі підійдуть, їх потрібно збити віночком щоб з'явилася піна. Влити маргарин, покласти сіль, розчинити і всипати борошно. Замісити тісто, воно має бути м'яким і маслянистим. Покласти його в просторий посуд, накрити і прибрати в холодильник на годину.

Готове тісто розкачати в пласт, посипати цукром. Скласти навпіл, знову розкачати і знову посипати цукром (цукру потрібно одну - дві чайних ложки). Так повторювати п'ять разів. Після останнього розкочування тісто розрізаємо на трикутники довільного розміру, однією стороною мачає в цукор і викладаємо на деко. Випікаємо при температурі 180 градусів 10 - 15 хвилин.
Просмотров: 3075
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: тісто, маргарин

Рекомендовані рецепти:

Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Здобні рогалики з какао
Тортик "На графських руїнах"
Слойки з бутербродніци
Рулет маковий на дріжджах
Ладду - східне ласощі з нуту
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: