Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати печиво з дріжджового тіста?
Це печиво дуже просто готується, і вам не знадобиться складний набір продуктів - борошно, молоко, дріжджі, маргарин і цукор. Опару робити не потрібно. Необхідні продукти 50 грам свіжих дріжджів Пачка маргарину Приблизно 800 грам борошна Половина чайної ложки солі Склянку молока Цукор Приготування треба Маргарин розтопити і остудити до кімнатної температури. У теплому молоці розчинити дріжджі, додати чайну ложку цукру і залишити на двадцять хвилин. Коли дріжджі підійдуть, їх потрібно збити віночком щоб з'явилася піна. Влити маргарин, покласти сіль, розчинити і всипати борошно. Замісити тісто, воно має бути м'яким і маслянистим. Покласти його в просторий посуд, накрити і прибрати в холодильник на годину. Готове тісто розкачати в пласт, посипати цукром. Скласти навпіл, знову розкачати і знову посипати цукром (цукру потрібно одну - дві чайних ложки). Так повторювати п'ять разів. Після останнього розкочування тісто розрізаємо на трикутники довільного розміру, однією стороною мачає в цукор і викладаємо на деко. Випікаємо при температурі 180 градусів 10 - 15 хвилин. | |
Просмотров: 3075 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |