Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати печиво з абрикосовим джемом?
Особливість цього печива в тому, що джем не додається в тісто або не робиться прошарком. Джемом ми будемо прикрашати готове печиво. В принципі, він може бути з будь-яких ягід, але не занадто рідкий за складом.
Що знадобиться для приготування

220 грам вершкового масла
Неповний стакан цукру (приблизно ¾)
Два яйця
Чайна ложка ванільного цукру
Дві склянки борошна
Щіпка солі
Склянку мелених лісових горіхів (або волоських, арахісу - що є)
Половина склянки абрикосового джему

Приготування

Змішуємо масло кімнатної температури і цукор, збиваємо міксером у пишну однорідну масу. Жовтки відділяємо від білків і додаємо до олійною суміші. Збиваємо ще раз поки маса не стане однорідною. Тоді всипаємо просіяне борошно, ванільний цукор, сіль і вимішуємо тісто. Воно має бути м'яким, але не липким.
В іншому посуді збиваємо яєчні білки. Насипаємо в глибоку тарілку подрібнені горішки. Від тесту відокремлюємо невеликі шматочки, формуємо з них кульки. Кожен потім у збиті білки і обвалюємо в горішках. Розкладаємо на деко (його застелити папером для випічки. Пальцем натискаємо на серединку кожного печива і робимо поглиблення. Ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо печиво 15 - 20 хвилин. Готовому печінкою даємо охолонути і заповнюємо поглиблення джемом.
Просмотров: 506
Категория: Рецепти |
| Теги: джемом, збиваємо

Рекомендовані рецепти:

Холодець з курки
Салат "Сільський"
Болгарський картопляний салат
Кексики з вишнею
Шоколадна баба (рецепт)
Пиріг з м'ясом і овочами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: