Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати печиво з абрикосовим джемом?
Особливість цього печива в тому, що джем не додається в тісто або не робиться прошарком. Джемом ми будемо прикрашати готове печиво. В принципі, він може бути з будь-яких ягід, але не занадто рідкий за складом. Що знадобиться для приготування 220 грам вершкового масла Неповний стакан цукру (приблизно ¾) Два яйця Чайна ложка ванільного цукру Дві склянки борошна Щіпка солі Склянку мелених лісових горіхів (або волоських, арахісу - що є) Половина склянки абрикосового джему Приготування Змішуємо масло кімнатної температури і цукор, збиваємо міксером у пишну однорідну масу. Жовтки відділяємо від білків і додаємо до олійною суміші. Збиваємо ще раз поки маса не стане однорідною. Тоді всипаємо просіяне борошно, ванільний цукор, сіль і вимішуємо тісто. Воно має бути м'яким, але не липким. В іншому посуді збиваємо яєчні білки. Насипаємо в глибоку тарілку подрібнені горішки. Від тесту відокремлюємо невеликі шматочки, формуємо з них кульки. Кожен потім у збиті білки і обвалюємо в горішках. Розкладаємо на деко (його застелити папером для випічки. Пальцем натискаємо на серединку кожного печива і робимо поглиблення. Ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо печиво 15 - 20 хвилин. Готовому печінкою даємо охолонути і заповнюємо поглиблення джемом. | |
Просмотров: 651 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |