Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати печінкові котлети з салом і картоплею?
Без великих тимчасових і фінансових витрат можна швидко приготувати чудові печінкові котлетки - ніжні і смачні. До них підійде будь-який гарнір.
Що знадобиться для приготування
Кілограм печінки
500 грам свинячого сала
Дві цибулини
Головка часнику
Три яйця
Три - чотири столові ложки борошна
Три картоплини
Панірувальні сухарі
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Пучок свіжої зелені (за бажанням)
Рослинне масло для смаження

Приготування

Печінка очистити від прожилок і плівочок, нарізаємо невеликими шматочками. Чистимо цибулю, картоплю, теж ріжемо шматочками. Сало для приготування котлет вибирайте м'яке, бажано щоб воно було не волокниста - тоді котлети вийде ніжніше. Всі продукти (включаючи і часник) пропустіть через м'ясорубку з дрібною решіткою.
Додайте у фарш яйця, борошно, трохи панірувальних сухарів (з розрахунку на 500 грам фаршу одна чайна ложка сухарів), посоліть і поперчіть за смаком. ретельно перемішайте. Візьміть невеликий шматочок фаршу, обваляйте його в борошні і сформуйте котлетку. Обсмажте на сковорідці з додаванням невеликої кількості олії. Коли всі котлети будуть готові, складіть їх в казанчик і тушкуйте в духовці або на плиті на маленькому вогні. Можна скласти в друшляк, поставити на водяну баню і потримати п'ять хвилин.
Просмотров: 523
Категория: Рецепти |
| Теги: фаршу, котлети

Рекомендовані рецепти:

Катаеф з яблуками
Салат з курячим філе і молодою картоплею
Ладду - східне ласощі з нуту
Сирні кексики
Індичка з сухофруктами
Картопляне пюре з базиліком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: