Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати печінкові котлети з салом і картоплею?
Без великих тимчасових і фінансових витрат можна швидко приготувати чудові печінкові котлетки - ніжні і смачні. До них підійде будь-який гарнір. Що знадобиться для приготування Кілограм печінки 500 грам свинячого сала Дві цибулини Головка часнику Три яйця Три - чотири столові ложки борошна Три картоплини Панірувальні сухарі Сіль і чорний мелений перець за смаком Пучок свіжої зелені (за бажанням) Рослинне масло для смаження Приготування Печінка очистити від прожилок і плівочок, нарізаємо невеликими шматочками. Чистимо цибулю, картоплю, теж ріжемо шматочками. Сало для приготування котлет вибирайте м'яке, бажано щоб воно було не волокниста - тоді котлети вийде ніжніше. Всі продукти (включаючи і часник) пропустіть через м'ясорубку з дрібною решіткою. Додайте у фарш яйця, борошно, трохи панірувальних сухарів (з розрахунку на 500 грам фаршу одна чайна ложка сухарів), посоліть і поперчіть за смаком. ретельно перемішайте. Візьміть невеликий шматочок фаршу, обваляйте його в борошні і сформуйте котлетку. Обсмажте на сковорідці з додаванням невеликої кількості олії. Коли всі котлети будуть готові, складіть їх в казанчик і тушкуйте в духовці або на плиті на маленькому вогні. Можна скласти в друшляк, поставити на водяну баню і потримати п'ять хвилин. | |
Просмотров: 585 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |