Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати печінкові котлети з яловичої печінки?
Старий рецепт, який не втрачає актуальності навіть в оточенні складних «заморських» страв. Можна зробити котлетки в сметанному соусі - вони стануть ще пишніше і соковитіше. А заодно у вас буде смачна підлива до гарніру.
Що знадобиться для приготування
500 грам яловичої або телячої печінки
Одна цибулина
Два яйця
Три - чотири столові ложки манної крупи
Сіль і чорний мелений перець, спеції, приправи - все за смаком
Рослинна олія

Приготування

Цибулю чистимо, ріжемо шматочками і потім подрібнюємо в блендері в пюре. Печінку очистити від пленочек, добре промиваємо, даємо стекти воді і ріжемо невеликими шматочками. Завантажуємо в блендер і теж пюрируем. Змішуємо з подрібненою цибулею.
Додаємо збиті яйця, добре перемішуємо щоб маса стала однорідною. Тепер всипаємо манну крупу, додаємо спеції, перчимо і солимо за смаком. Все перемішуємо і відправляємо печінкову масу на два - три години в холодильник. Потім додаємо дві столові ложки рослинної олії, ще раз перемішуємо і можна робити котлетки.
В сковорідці розігріваємо трохи олії, викладаємо по столовій ложці печінкової маси і обсмажуємо на середньому вогні з двох сторін. Потім перекладаємо в каструльку, додаємо трохи води або сметани і тушкуємо хвилин десять на мінімальному вогні.
Просмотров: 440
Категория: Рецепти |
| Теги: перемішуємо, олії

Рекомендовані рецепти:

"Крем-брюле" з сиру
Прісне тісто листкове
Готуємо чапаті
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Смажена картопля з часниковими стрілками
Апельсинові квадратики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: