Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати печінкові котлети з яловичої печінки?
Старий рецепт, який не втрачає актуальності навіть в оточенні складних «заморських» страв. Можна зробити котлетки в сметанному соусі - вони стануть ще пишніше і соковитіше. А заодно у вас буде смачна підлива до гарніру. Що знадобиться для приготування 500 грам яловичої або телячої печінки Одна цибулина Два яйця Три - чотири столові ложки манної крупи Сіль і чорний мелений перець, спеції, приправи - все за смаком Рослинна олія Приготування Цибулю чистимо, ріжемо шматочками і потім подрібнюємо в блендері в пюре. Печінку очистити від пленочек, добре промиваємо, даємо стекти воді і ріжемо невеликими шматочками. Завантажуємо в блендер і теж пюрируем. Змішуємо з подрібненою цибулею. Додаємо збиті яйця, добре перемішуємо щоб маса стала однорідною. Тепер всипаємо манну крупу, додаємо спеції, перчимо і солимо за смаком. Все перемішуємо і відправляємо печінкову масу на два - три години в холодильник. Потім додаємо дві столові ложки рослинної олії, ще раз перемішуємо і можна робити котлетки. В сковорідці розігріваємо трохи олії, викладаємо по столовій ложці печінкової маси і обсмажуємо на середньому вогні з двох сторін. Потім перекладаємо в каструльку, додаємо трохи води або сметани і тушкуємо хвилин десять на мінімальному вогні. | |
Просмотров: 607 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |