Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати печену салат?
Це один з варіантів приготування салату з печених на грилі або мангалі овочів. Просто і дуже смачно. Пропорції і кількість овочів - довільні. Можна до овочів додати печериці, але це - справа смаку.
Необхідні продукти

Солодкий болгарський перець
Баклажани
Печериці
Для заправки часник, сіль, рослинне масло і зелень петрушки

Приготування

Болгарський перець і баклажани вимити, обов'язково проколоти в декількох місцях виделкою або ножем. Нанизати на шампури, запікати на вугіллі, постійно перевертаючи, щоб не пригоріли. Чим краще буде пропечена перець (і баклажани теж), тим легше буде зняти шкірку. Печериці запекти на решітці до готовності, за часом це хвилин десять.
Коли овочі будуть готові, їх зняти з вогню і дати трохи охолонути. Почистити від шкірки, нарізати шматочками (баклажани можна просто порубати ножем як на ікру), додати до них гриби, дрібно нарізану петрушку, часник, сіль і полити олією. Перемішати, дати салату настоятися і можна подавати до столу. Приємного апетиту!
У такий салат можна додати печені помідори.
Просмотров: 607
Категория: Рецепти |
| Теги: це, овочів

Рекомендовані рецепти:

Яєчня по-італійськи
Сирний торт з персиками
Французький картопляний пиріг
Суп з ковбасками та овочами
Булочки-рулетики до чаю
Сирні кекси з кропом і кмином
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: