Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати печену салат?
![]() Необхідні продукти Солодкий болгарський перець Баклажани Печериці Для заправки часник, сіль, рослинне масло і зелень петрушки Приготування Болгарський перець і баклажани вимити, обов'язково проколоти в декількох місцях виделкою або ножем. Нанизати на шампури, запікати на вугіллі, постійно перевертаючи, щоб не пригоріли. Чим краще буде пропечена перець (і баклажани теж), тим легше буде зняти шкірку. Печериці запекти на решітці до готовності, за часом це хвилин десять. Коли овочі будуть готові, їх зняти з вогню і дати трохи охолонути. Почистити від шкірки, нарізати шматочками (баклажани можна просто порубати ножем як на ікру), додати до них гриби, дрібно нарізану петрушку, часник, сіль і полити олією. Перемішати, дати салату настоятися і можна подавати до столу. Приємного апетиту! У такий салат можна додати печені помідори. | |
Просмотров: 607 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |