Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати печеню з курячої печінки?
Спекотне готується без додавання картоплі, він може виступати в якості гарніру. Доповненням до курячій печінці будуть не зовсім звичайні інгредієнти для печені яблука кислого смаку і солодкий болгарський перець.
Що знадобиться для приготування
600 грам курячої печінки
Дві цибулини
Два яблука кислого або кисло - солодкого смаку
Два болгарських перцю
Пучок зеленого цибулі (за вагою 100 грам)
Сіль і мелений чорний перець за смаком
Рослинна олія
Приготування

знімаємо шкірку З яблук, нарізаємо м'якоть невеликими шматочками. Цибулю ріжемо як на зажарку, перець - кубиками. Зелену цибулю треба порізати крупно, по діагоналі, для приготування страв східної кухні.
Курячу печінку миємо, обсушуємо, обсмажуємо в невеликій кількості олії на середньому вогні. Солимо і перчимо за смаком. Через п'ять хвилин, коли вона стане м'якою, перекладаємо на тарілку і накриваємо.
У тій же сковороді обсмажуємо цибулю, потім додаємо перець і тушкуємо ще п'ять хвилин, постійно помішуючи. Додаємо яблука, через дві хвилини кладемо зелений лук. Повертаємо в сковороду печінку, перемішуємо, вливаємо три столові ложки води і тушкуємо під кришкою п'ять хвилин на середньому вогні. Готову страву відразу ж подаємо до столу з будь-яким гарніром.
Просмотров: 627
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, цибулю

Рекомендовані рецепти:

Тефтелі з гречки з грибами
Імбирний чай
Яловичина в горщику "Святкова"
Простенькі тістечка з манго
Солодка каша з гарбуза
Квасолька по-бретонськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: