Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати печеню з курячої печінки?
Спекотне готується без додавання картоплі, він може виступати в якості гарніру. Доповненням до курячій печінці будуть не зовсім звичайні інгредієнти для печені яблука кислого смаку і солодкий болгарський перець. Що знадобиться для приготування 600 грам курячої печінки Дві цибулини Два яблука кислого або кисло - солодкого смаку Два болгарських перцю Пучок зеленого цибулі (за вагою 100 грам) Сіль і мелений чорний перець за смаком Рослинна олія Приготування знімаємо шкірку З яблук, нарізаємо м'якоть невеликими шматочками. Цибулю ріжемо як на зажарку, перець - кубиками. Зелену цибулю треба порізати крупно, по діагоналі, для приготування страв східної кухні. Курячу печінку миємо, обсушуємо, обсмажуємо в невеликій кількості олії на середньому вогні. Солимо і перчимо за смаком. Через п'ять хвилин, коли вона стане м'якою, перекладаємо на тарілку і накриваємо. У тій же сковороді обсмажуємо цибулю, потім додаємо перець і тушкуємо ще п'ять хвилин, постійно помішуючи. Додаємо яблука, через дві хвилини кладемо зелений лук. Повертаємо в сковороду печінку, перемішуємо, вливаємо три столові ложки води і тушкуємо під кришкою п'ять хвилин на середньому вогні. Готову страву відразу ж подаємо до столу з будь-яким гарніром. | |
Просмотров: 616 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |