Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати печеня з свинини, тушкована з цибулею?
Печеня з свинини, тушкована з цибулею готують із наступних інгредієнтів:
Свинина з кісткою (лопатка) або окіст - сімсот грам;
Лук - вісімдесят грам;
Жир - п'ятдесят грам;
Кмин - десять грам;
Борошно - десять грам;
Сіль - за смаком.


Приготування

1. М'ясо обмийте, обсушити, посоліть і присипте борошном.

2. Обсмажте підготовлене м'ясо з усіх боків на сильно розігрітому смальці до утворення золотистої скоринки.

3. Перекладіть обсмажене м'ясо в каструлю, додайте кілька ложок води.

4. Цибулю очистіть, наріжте кільцями, смажте на жирі до світло - золотистого відтінку. Покладіть цибулю до м'яса. М'ясо посипте кмином.

5. Тушкуйте м'ясо під кришкою до м'якості. Воду по мірі того, як вона випаровується, додавайте.

6. Коли м'ясо стане м'яким, вийміть його, наріжте навскоси тонкими скибками впоперек волокон.

7. Нарізане м'ясо викладіть на блюдо і залийте соусом з цибулею.

Гарніром до печені зі свинини може послужити картопля, капуста квашена, заправлена білоголової або червоноголової, салати із сирих овочів.

Просмотров: 636
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, цибулею

Рекомендовані рецепти:

"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Рулет "Курятина в желе"
Пиріг "Ягідне хмарина"
Гречана каша з тофу
Торт "Посмішка негра"
Банановий кекс з маком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: