Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати печеня по-середземноморськи?
В основі спекотного - яловичина і овочі. Виходить смачне і дуже ситне блюдо з густим, насиченим соусом. Його можна подавати і як соус до відварного рису і як самостійне блюдо. Необхідні продукти Кілограм яловичини Один баклажан Один кабачок 500 грам картоплі Два - три помідори Дві часточки часнику Одна - дві цибулини Дві столові ложки борошна Дві столових ложки рослинного масла Склянку сухого червоного вина Гілочка розмарину Сіль і чорний перець Зелень петрушки Лавровий лист Приготування М'ясо нарізати великими шматками, обваляти в борошні і обсмажити в олії на сильному вогні протягом п'яти хвилин. Під час смаження м'ясо має покритися рум'яною скоринкою. Щоб скоринка була рівномірною, обсмажуйте м'ясо невеликими порціями. Перекладіть обсмажені шматки в казанок або каструлю з товстим дном і приступайте до підготовки овочів. Цибулю потрібно крупно нарізати. Помідори ошпарити окропом і зняти шкірку. Нарізати м'якоть часточками. З гілочки розмарину обірвати листочки. Покласти цибулю в ту ж сковорідку, в якій обсмажувалося м'ясо, обсмажувати його дві хвилини, потім додати розмарин, помідори, лаврушку і влити вино. Довести до кипіння, перелити соус разом з овочами до м'яса, посолити, накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні близько години. Потім додасть скибочки картоплі, через десять хвилин покласти нарізані кубиками баклажан і кабачок і готувати ще хвилин 15. Приправити спеціями за смаком, перед подачею посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки. | |
Просмотров: 556 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |