Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати печеня по-римськи?
Щоб приготувати печеня по-римськи вам знадобляться наступні інгредієнти:
Яловичина з кісткою (подбедерок, лопатки) - триста грам;
Свинина (шийна частина) - триста грам;
Жир - вісімдесят грам;
Батон черствий - п'ятдесят грам;
Лук - п'ятдесят грам;
Одне яйце;
Сіль, перець - за смаком;
Товчені сухарі - сорок грам.


Приготування:

1.Размочите батон у воді і злегка відіжміть.

2. Цибулю очистіть, наріжте і підсмажте на жирі.

3. М'ясо гарненько обмийте, видаліть кістки і сухожилля, нарізати шматками і пропустіть через м'ясорубку разом з булкою.

4. У фарш додати яйце, смажену цибулю, поперчіть, посоліть і ретельно перемішайте, щоб вийшла однорідна маса.

5. Обробну дошку посипте сухарями і викладіть на неї товстий валик з фаршу. Потім обваленный в сухарях валик укладіть на лист із розігрітим жиром і поставте в розігріту духову шафу. Запікати близько сорока хвилин, часто поливайте утворився соусом. По мірі того, як соус буде випаровуватися додавайте воду.

6. Готове м'ясо наріжте поперек волокон товстими скибками, укладіть на тарілку і полийте соусом.
Просмотров: 537
Категория: Рецепти |
| Теги: Триста, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
"Крем-брюле" з сиру
Грінки з беконом та помідорами
Гречана каша з тофу
Торт пісочно-чорносливове
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: