Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати «пальчики» з яловичини?
Це блюдо гідно будь-якого святкового столу. Його можна приготувати напередодні свята, що буває дуже зручно в передсвятковій метушні. Інгредієнти: Яловичина - 800 грамів; Бекон або сало - 150 грамів; Морква - 1 шт.; Масло рослинне - 150 мл; Перець і сіль; Лук зелений і кріп для прикраси; Паста томатна - 1 столову ложку. Процес приготування: М'ясо треба порізати, як на відбивні. Потім за допомогою кухонного молоточка і плівки відбити м'ясо. Для цього м'ясо покласти на дошку і зверху прикрити плівкою харчової, потім акуратно відбивати молотком. Кожну таку відбивну присолити і поперчити, скласти в стопку. Потім зробити начинку. Для цього моркву натерти, бекон або сало порізати на довгі плоскі шматочки. Викласти на пласт м'яса бекон, потім моркву і щільно згорнути рулетиком. Після цього треба все обсмажити рулетики, потрібно класти швом вниз. Обсмажені пальчики скласти в сотейник, долити води, щоб ледь прикривало, і додати томат-пасту. Поставити тушкуватися на не дуже сильний вогонь хвилин 30 або 40. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 608 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |