Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати «пальчики» з яловичини?
Це блюдо гідно будь-якого святкового столу. Його можна приготувати напередодні свята, що буває дуже зручно в передсвятковій метушні.
Інгредієнти:

Яловичина - 800 грамів;
Бекон або сало - 150 грамів;
Морква - 1 шт.;
Масло рослинне - 150 мл;
Перець і сіль;
Лук зелений і кріп для прикраси;
Паста томатна - 1 столову ложку.

Процес приготування:

М'ясо треба порізати, як на відбивні. Потім за допомогою кухонного молоточка і плівки відбити м'ясо. Для цього м'ясо покласти на дошку і зверху прикрити плівкою харчової, потім акуратно відбивати молотком. Кожну таку відбивну присолити і поперчити, скласти в стопку. Потім зробити начинку. Для цього моркву натерти, бекон або сало порізати на довгі плоскі шматочки.

Викласти на пласт м'яса бекон, потім моркву і щільно згорнути рулетиком. Після цього треба все обсмажити рулетики, потрібно класти швом вниз. Обсмажені пальчики скласти в сотейник, долити води, щоб ледь прикривало, і додати томат-пасту. Поставити тушкуватися на не дуже сильний вогонь хвилин 30 або 40.

Приємного апетиту!
Просмотров: 608
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, цього

Рекомендовані рецепти:

Макарони з шинкою і грибним соусом
Сирний пиріг з карамеллю і яблуками
Макарони з білим соусом
Голландський гороховий суп
Омлет по-селянськи
Рибні зрази з зеленню та маслом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: