Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати овочі в сирно - вершковою заливці?
![]() Необхідні продукти Два середніх баклажана або кілька помідорів Два яйця 120 грам вершків (або натуральний йогурт) 150 грам сирного сиру («Альметте» або «Віола») 200 грам сиру Столова ложка крохмалю Два - три зубчики часнику Зелень Сіль і приправи за смаком Приготування Баклажани нарізати кружечками, перекласти в друшляк, рясно посипати сіллю і залишити на півгодини. Потім промити під проточною водою. Обсушити і обсмажити в рослинній олії з двох боків до золотистої скоринки. Якщо готуєте помідори, то потрібно зняти шкірку і нарізати помідори кружечками або часточками. Приготувати заливку. Змішати вершки з яйцями і сирним сиром, додати подрібнений часник, сіль, приправи. Сир натерти на тертці і додати разом із зеленню і крохмалем до сирної маси. Дно форми змастити маслом, викласти третину баклажанів, залити третьою частиною заливки. Знову шар баклажанів - заливка, що залишилися баклажани і на верх вилити заливку. Розрівняти, посипати тертим сиром і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати 30 хвилин. | |
Просмотров: 651 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |