Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати овочі в сирно - вершковою заливці?
З овочів для цієї страви можна використовувати кабачки або баклажани і помідори. Можна робити тільки з помідорами або зробити овочеве асорті, наприклад, взяти порівну баклажанів та помідорів. Рекламувати наскільки це смачно немає сенсу, готувати страву не складно і краще один раз зробити і переконатися в його незвичайному смаку. Необхідні продукти Два середніх баклажана або кілька помідорів Два яйця 120 грам вершків (або натуральний йогурт) 150 грам сирного сиру («Альметте» або «Віола») 200 грам сиру Столова ложка крохмалю Два - три зубчики часнику Зелень Сіль і приправи за смаком Приготування Баклажани нарізати кружечками, перекласти в друшляк, рясно посипати сіллю і залишити на півгодини. Потім промити під проточною водою. Обсушити і обсмажити в рослинній олії з двох боків до золотистої скоринки. Якщо готуєте помідори, то потрібно зняти шкірку і нарізати помідори кружечками або часточками. Приготувати заливку. Змішати вершки з яйцями і сирним сиром, додати подрібнений часник, сіль, приправи. Сир натерти на тертці і додати разом із зеленню і крохмалем до сирної маси. Дно форми змастити маслом, викласти третину баклажанів, залити третьою частиною заливки. Знову шар баклажанів - заливка, що залишилися баклажани і на верх вилити заливку. Розрівняти, посипати тертим сиром і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати 30 хвилин. | |
Просмотров: 637 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |