Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати овочі під «шубою» картопляної?
Любителям овочів ця страва припаде до смаку. Інгредієнти: Картопля - чотири штуки; Вершки - сто п'ятдесят мілілітрів; Сир твердий - п'ятдесят грамів; Масло вершкове - три столові ложки; Вершки - сто п'ятдесят мілілітрів; Бульйон курячий - половина склянки; Лук - дві головки; Часник - один зубок; Морква - дві штуки; Ріпа - дві штуки; Селера - дві штуки; Капуста білокачанна - двісті п'ятдесят грамів; Масло рослинне; Перець і сіль. Процес приготування: спочатку Необхідно приготувати пюре з картоплі. Для цього його закладають очищеним в холодну воду, додають сіль і лавровий лист. Варять до м'якості картоплі. Потім треба воду злити і розім'яти картоплю, додаючи масло вершкове. Треба всі овочі почистити і нарізати не дуже великими шматками. Цибулю і моркву треба спасерувати, потім до них додати ріпу, нашатковану капусту, трохи обсмажити, а після цього викласти вже всі овочі. Перемішати. Дати протушкувати хвилин п'ять. Після цього можна акуратно влити бульйон і дати протушкувати ще хвилин десять. Після цього можна присолити і поперчити. Форму для запікання треба промазати і викласти овочі, зверху розкласти пюре, промазати збитим яйцем і зробити малюнок виделкою і присипати сиром. Піч треба близько п'ятнадцяти хвилин. Температура повинна бути близько двохсот градусів. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 594 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |