Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати овочі - гриль під гірчичним соусом?
Особливість цього варіанту приготування овочів в тому що спочатку овочі маринуються, і тільки після цього запікаються на грилі. Можна приготувати як на електричному грилі, так і на решітці на вугіллі або ж просто запекти в духовці. Що знадобиться для приготування Один баклажан Один кабачок Два болгарських перцю різних кольорів Дві столові ложки оливкової олії Три столові ложки бальзамічного оцту Півтори - дві столові ложки цукру Сіль і мелений чорний перець Свіжа зелень Чайна ложка суміші сухих прованських трав Дві столові ложки тертого твердого сиру (в ідеалі - пармезан) Приготування Оливкове масло і частину оцту змішати, додати прованські трави. Баклажан і кабачок нарізати в довжину товстими скибками (стейки). Перці розрізати навпіл, видалити плодоніжку з насінням. Залити підготовлені овочі маринадом, залишити на 15 - 20 хвилин. Мариновані овочі обсмажити на грилі по три - п'ять хвилин з кожного боку. Якщо немає гриля, то можна викласти на змащене маслом деко і запекти в духовці при температурі 200 градусів хвилин за сім - десять з кожного боку (час залежить від товщини шматочків і від особливостей духовки). що Залишився маринад перелити в сотейник, покласти цукор, сіль, перець, залишки оцту і тримати на середньому вогні при постійному помішуванні, поки не випарується половина оцту. Соус повинен вийти темним і концентрованим. З перців зняти шкірку. Скласти овочі пірамідкою і полити соусом. Зверху посипати зеленню і сиром. | |
Просмотров: 619 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |