Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати овочевий суп з квасолею і гарбузом?
Цей суп можна готувати на овочевому бульйоні - за рахунок додавання квасолі він виходить досить ситним. Рецепт підійде для посту і тим, хто дотримується вегетаріанства.
Що знадобиться для приготування
500 грам гарбуза
300 грам консервованої білої квасолі
400 грам помідорів у власному соку
Півтора літра овочевого бульйону (або курячого)
Часточка часнику
Одна велика цибулина
Один-два стебла селери
Сіль і спеції за смаком
Рослинна олія

Приготування

Гарбуз очищаємо від волокнистої серединки з насінням і зрізаємо шкірку. М'якоть нарізаємо невеликими кубиками. Цибулю і часник дрібно рубаємо. Стебла селери ріжемо кружальцями.
Розігріваємо в каструлі дві столові ложки рослинного масла, обсмажуємо дві хвилини селера. Додаємо цибулю і часник, смажимо ще п'ять хвилин, постійно помішуючи, щоб овочі не пригоріли. Кладемо гарбуз, консервовані томати разом з рідиною, тушкуємо на середньому вогні, поки рідина трохи не випарується і маса не загусне.
Вливаємо бульйон або воду і варимо суп до м'якості гарбуза. В кінці приготування додаємо консервовану квасолю, спеції, солимо за смаком, даємо закипіти і на слабкому вогні тримаємо суп хвилин п'ять. Знімаємо і даємо трохи настоятися.
Просмотров: 549
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, п'ять

Рекомендовані рецепти:

Пиріжки з щавлем і яйцем
Буженина в тесті
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Морквяний торт з сушеної журавлини
Шоколадний кекс з бананами і медом
Яловичина в лимонному соусі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: