Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати овочевий суп з квасолею і гарбузом?
Цей суп можна готувати на овочевому бульйоні - за рахунок додавання квасолі він виходить досить ситним. Рецепт підійде для посту і тим, хто дотримується вегетаріанства. Що знадобиться для приготування 500 грам гарбуза 300 грам консервованої білої квасолі 400 грам помідорів у власному соку Півтора літра овочевого бульйону (або курячого) Часточка часнику Одна велика цибулина Один-два стебла селери Сіль і спеції за смаком Рослинна олія Приготування Гарбуз очищаємо від волокнистої серединки з насінням і зрізаємо шкірку. М'якоть нарізаємо невеликими кубиками. Цибулю і часник дрібно рубаємо. Стебла селери ріжемо кружальцями. Розігріваємо в каструлі дві столові ложки рослинного масла, обсмажуємо дві хвилини селера. Додаємо цибулю і часник, смажимо ще п'ять хвилин, постійно помішуючи, щоб овочі не пригоріли. Кладемо гарбуз, консервовані томати разом з рідиною, тушкуємо на середньому вогні, поки рідина трохи не випарується і маса не загусне. Вливаємо бульйон або воду і варимо суп до м'якості гарбуза. В кінці приготування додаємо консервовану квасолю, спеції, солимо за смаком, даємо закипіти і на слабкому вогні тримаємо суп хвилин п'ять. Знімаємо і даємо трохи настоятися. | |
Просмотров: 588 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |