Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати овочевий салат з вареним яйцем?
![]() Що знадобиться для приготування (дані продукти на одну порцію) Дві редиски Одне яйце Половинка солодкого перцю Половинка невеликий морквини Чверть черешка селери Половинка свіжого огірка Один помідор Кілька листя зеленого салату Три - чотири листочки шпинату Одна - дві столові ложки сметани або йогурту Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Відваріть яйце круто, наріжте кружечками. Селера можна нарізати по діагоналі як для приготування китайських страв або ж тонкою соломкою. Моркву, редис, огірок і солодкий перець нарізати соломкою. Салат і шпинат промийте під проточною водою, струсніть і нарвете руками на не дуже великі шматочки. Помідор нарізуйте скибочками або кружальцями. Подавати салат краще в порційному салатнику. Змішайте всі інгредієнти, викладіть в салатник. Сметану злегка збийте виделкою з сіллю і перцем, спробуйте. Сметана повинна бути трохи пересоленим. Перед подачею заправте салат, але не перемішуйте щоб він не дав багато соку. Перемішувати потрібно безпосередньо перед їжею. | |
Просмотров: 597 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |