Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати овочевий салат з вареним яйцем?
Зазвичай такий салат готується ще і з м'ясними продуктами - курячою грудкою або вареним м'ясом, шинкою. Але в цьому варіанті салат пропонується як низькокалорійна страва - тільки овочі та яйця. Заправка з нежирної сметани або йогурту.
Що знадобиться для приготування (дані продукти на одну порцію)
Дві редиски
Одне яйце
Половинка солодкого перцю
Половинка невеликий морквини
Чверть черешка селери
Половинка свіжого огірка
Один помідор
Кілька листя зеленого салату
Три - чотири листочки шпинату
Одна - дві столові ложки сметани або йогурту
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування

Відваріть яйце круто, наріжте кружечками. Селера можна нарізати по діагоналі як для приготування китайських страв або ж тонкою соломкою. Моркву, редис, огірок і солодкий перець нарізати соломкою. Салат і шпинат промийте під проточною водою, струсніть і нарвете руками на не дуже великі шматочки. Помідор нарізуйте скибочками або кружальцями.
Подавати салат краще в порційному салатнику. Змішайте всі інгредієнти, викладіть в салатник. Сметану злегка збийте виделкою з сіллю і перцем, спробуйте. Сметана повинна бути трохи пересоленим. Перед подачею заправте салат, але не перемішуйте щоб він не дав багато соку. Перемішувати потрібно безпосередньо перед їжею.
Просмотров: 437
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, сметани

Рекомендовані рецепти:

Сочні з сиром
Пряники медово-бананові
Овочевий суп з курячою грудкою
Пиріг з сиром та вишнями
Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Прісна корж зі шпинатом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: