Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати овочеві оладки з соусом?
Як тільки з'являться перші кабачки, обов'язково приготуйте це легке і смачне блюдо. Оладки готуються тільки з свіжих овочів і робляться дуже маленькими - не більше трьох - чотирьох сантиметрів у діаметрі.
Що знадобиться для приготування

Один середній кабачок або цукіні
Дві картоплини
Одна середня морква
Один плавлений сирок
Одне яйце
Дві столові ложки борошна
Рослинна олія
Сіль і перець за смаком

Для соусу - 150 грам сметани, пучок петрушки, дві часточки часнику, щіпка солі і перець.

Приготування

Овочі потрібно очистити і натерти на тертці. Кабачки тремо на крупній тертці, моркву і картоплю - на дрібній. Якщо кабачок з тоненькою шкіркою, то знімати її не потрібно. Кабачок потрібно натирати в окрему тарілку і злегка віджати, інакше доведеться додавати борошна. Натерти на дрібній тертці сир.
Додаємо яйце, сіль і перець, розмішуємо, кладемо борошно. Ще раз перемішуємо.
В сковорідці розігріваємо трохи олії, викладаємо невеликі оладки і обсмажуємо на середньому вогні до рум'яного кольору.
Соус. У блендер виливаємо сметану, додаємо нарізану петрушку, часник, перець і сіль. Все збиваємо на високій швидкості до однорідного стану.
Подаємо гарячі оладки з ніжним соусом. Приємного апетиту!
Просмотров: 419
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, оладки

Рекомендовані рецепти:

Багатошарові трикутники
Котлети з підливою
Фризийский цукровий хліб
Заварний торт з ягодами
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Пишний м'ятний бісквіт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: