Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати овочеві оладки з соусом?
Як тільки з'являться перші кабачки, обов'язково приготуйте це легке і смачне блюдо. Оладки готуються тільки з свіжих овочів і робляться дуже маленькими - не більше трьох - чотирьох сантиметрів у діаметрі. Що знадобиться для приготування Один середній кабачок або цукіні Дві картоплини Одна середня морква Один плавлений сирок Одне яйце Дві столові ложки борошна Рослинна олія Сіль і перець за смаком Для соусу - 150 грам сметани, пучок петрушки, дві часточки часнику, щіпка солі і перець. Приготування Овочі потрібно очистити і натерти на тертці. Кабачки тремо на крупній тертці, моркву і картоплю - на дрібній. Якщо кабачок з тоненькою шкіркою, то знімати її не потрібно. Кабачок потрібно натирати в окрему тарілку і злегка віджати, інакше доведеться додавати борошна. Натерти на дрібній тертці сир. Додаємо яйце, сіль і перець, розмішуємо, кладемо борошно. Ще раз перемішуємо. В сковорідці розігріваємо трохи олії, викладаємо невеликі оладки і обсмажуємо на середньому вогні до рум'яного кольору. Соус. У блендер виливаємо сметану, додаємо нарізану петрушку, часник, перець і сіль. Все збиваємо на високій швидкості до однорідного стану. Подаємо гарячі оладки з ніжним соусом. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 627 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |