Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати овочеві голубці?
Смачні і ситні голубці можна приготувати і без м'яса. Овочі з рисом будуть чудовою начинкою, а томатний соус - смачної підливою. Подавати овочеві голубці потрібно зі сметаною або йогуртом, який за бажанням додається трохи часничку і свіжа зелень. Необхідні продукти Вилок капусти Склянку сухого рису Три морквини Чотири цибулини Два - три болгарських перцю Дві столових ложки рослинного масла Дві - три столові ложки томатного соусу Сіль і спеції за смаком Пучок свіжої зелені (за бажанням) Приготування Закип'ятити воду. Розібрати качан капусти на листя і обшпарити їх окропом. Товсті прожилки зрізати. Відварити рис у підсоленій воді до напівготовності. Морквину натерти на крупній тертці, цибулю дрібно нарізаємо, болгарський перець нарізати кубиками. В розігрітому рослинному маслі згасити цибулю до м'якості, додати моркву і злегка обсмажити. Потім покласти болгарський перець, підсолити, приправити спеціями і все злегка обсмажити. Змішати з рисом. За бажанням можна в начинку додати дрібно нарізану зелень кропу або петрушки. Викладати начинку на капустяне листя, згорнути конвертиком. У каструлю з товстим дном спочатку покласти шар капустяного листя, на них викласти голубці. Влити половину склянки води, трохи підсолити і зверху на голубці покласти томатний соус. Влити трохи олії, для аромату можна додати спеції, дрібно нарізану селеру. На повільному вогні тушкувати голубці до готовності. Подавати гарячими, зі сметаною. | |
Просмотров: 2020 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |