Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати овочеві голубці?
Смачні і ситні голубці можна приготувати і без м'яса. Овочі з рисом будуть чудовою начинкою, а томатний соус - смачної підливою. Подавати овочеві голубці потрібно зі сметаною або йогуртом, який за бажанням додається трохи часничку і свіжа зелень.
Необхідні продукти

Вилок капусти
Склянку сухого рису
Три морквини
Чотири цибулини
Два - три болгарських перцю
Дві столових ложки рослинного масла
Дві - три столові ложки томатного соусу
Сіль і спеції за смаком
Пучок свіжої зелені (за бажанням)

Приготування

Закип'ятити воду. Розібрати качан капусти на листя і обшпарити їх окропом. Товсті прожилки зрізати.
Відварити рис у підсоленій воді до напівготовності. Морквину натерти на крупній тертці, цибулю дрібно нарізаємо, болгарський перець нарізати кубиками. В розігрітому рослинному маслі згасити цибулю до м'якості, додати моркву і злегка обсмажити. Потім покласти болгарський перець, підсолити, приправити спеціями і все злегка обсмажити. Змішати з рисом. За бажанням можна в начинку додати дрібно нарізану зелень кропу або петрушки.
Викладати начинку на капустяне листя, згорнути конвертиком. У каструлю з товстим дном спочатку покласти шар капустяного листя, на них викласти голубці. Влити половину склянки води, трохи підсолити і зверху на голубці покласти томатний соус. Влити трохи олії, для аромату можна додати спеції, дрібно нарізану селеру. На повільному вогні тушкувати голубці до готовності. Подавати гарячими, зі сметаною.
Просмотров: 2020
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: дрібно, голубці

Рекомендовані рецепти:

"Той самий" столичний кекс
Вишневий штрудель з сиром
Цукерки "Вишневий мармелад"
Кулеб'яка з капустою і яйцем
Картопляне пюре з базиліком
Закуска з курячого філе
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: