Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати овочеве пюре?
Овочеве пюре готується з картоплі, помідорів і солодкого перцю. В оригінальному рецепті додається багато спецій, і страва виходить досить гострим, але якщо ви будете готувати пюре для дієтичного харчування, то більшість з них виключається.
Що знадобиться для приготування

Три - чотири картоплини середньої величини
Склянку свіжого або замороженого зеленого горошку (якщо є, це не обов'язково)
Дві помідори
Два - три солодких болгарських перцю
Два стручки свіжого перчика чилі
Чайна ложка насіння гірчиці
Половина чайної ложки куркуми
Третину чайної ложки червоного меленого перцю
Сіль за смаком
Вершкове масло для обсмажування

Приготування

Спочатку треба розігріти масло і обсмажити в ньому спеції. Першими кидаємо насіння гірчиці, після того, як вони припинять підстрибувати, додаємо інші спеції. Через дві хвилини кладемо нарізану брусочками перець і обсмажуємо до золотистого кольору.
Картоплю відварюємо до готовності і розминаємо в пюре. Помідори дрібно ріжемо (знімаємо шкірку) і в блендері їх пюрируем. Додаємо до помідорів вміст сковорідки і все подрібнюємо в пюре (можна не дуже дрібно, так щоб залишалися шматочки). Змішуємо все з размятым картоплею, прогріваємо в каструлі п'ять хвилин і подаємо з хлібом. За бажанням можна додати ложечку сметани.
Просмотров: 560
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, насіння

Рекомендовані рецепти:

Сирні конвертики
"Той самий" столичний кекс
Салат з оселедцем (рецепт)
Бутерброди з тунцем
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Оселедець у східному стилі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: