Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати оселедець під журавлиним мусом?
Блюдо для святкового столу. У жаркий літній час звичайно віддається перевагу більш легким закускам, а восени і взимку оселедець під кислуватим мусом буде дуже до речі. Можна замість журавлини використовувати брусницю, але тоді її кількість потрібно збільшити вдвічі і додати лимонний сік. Що знадобиться для приготування Філе однієї оселедця Половина склянки журавлини Два кислуватих зелених яблука Дві - чотири чайних ложки цукор Одна цибулина Дві столові ложки сметани Петрушка для прикраси Лимонний сік Приготування Яблука очистіть від шкірки і насіння. Одне розріжте на невеликі шматочки і разом з журавлиною подрібніть в блендері (кілька ягід залишити для прикраси). Покладіть сметану, цукор і ще раз збийте. Поставте в холодильник для охолодження. Цибулину наріжте як можна дрібніше. Друге яблуко наріжте дрібними кубиками і збризніть лимонним соком, щоб вони не темніли. Замаринуйте цибулю в лимонному соку з додаванням щіпки цукру. Філе оселедця наріжте невеликими шматочками. На дно невисоких склянок покладіть оселедець, потім - маринована цибуля і яблука і залийте мусом. Прикрашайте за бажанням (можна петрушкою і ягодами журавлини). Перед подачею до столу охолодіть. | |
Просмотров: 584 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |