Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати оригінальну закуску з баклажанів?
Закуска дійсно оригінальна - баклажани маринуються в яйці, точно також, як куряче м'ясо або свинина. За кілька годин, проведених в маринаді, вони стають ніжними, а смак нагадує гриби.
Що знадобиться для приготування
Два середніх баклажана
Три яйця
Дві морквини
Дві цибулини
Трохи свіжої зелені
Три - чотири столові ложки рослинної олії
Дві - три зубчики часнику
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Майонез (за бажанням, це не обов'язково)

Приготування

Баклажани можна очистити від шкірки, а можна і не очищати - як вам подобається. Нарізати їх невеликими кубиками. Яйця збити, залити баклажани і поставити в холодильник на три години (можна більше або на ніч).
Морквину натерти на крупній тертці, цибулю дрібно порубати, часник пропустити через прес. Обсмажити в невеликій кількості олії цибулю до прозорості, додати моркву і обсмажувати все разом, поки морква не стане м'якою. Тоді покласти баклажани з яйцями, посолити і поперчити і смажити до готовності баклажан. Якщо вийде сухувато - влити ще трохи олії. В кінці приготування додати часник, свіжу зелень.
В готову страву можна додати майонез. Приємного апетиту!
Просмотров: 581
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, баклажани

Рекомендовані рецепти:

Салат з курячим філе і молодою картоплею
Пишний м'ятний бісквіт
Угорський пиріг до чаю
Яблучний пай
Прісне тісто листкове
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: