Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати оригінальну закуску з баклажанів?
Закуска дійсно оригінальна - баклажани маринуються в яйці, точно також, як куряче м'ясо або свинина. За кілька годин, проведених в маринаді, вони стають ніжними, а смак нагадує гриби. Що знадобиться для приготування Два середніх баклажана Три яйця Дві морквини Дві цибулини Трохи свіжої зелені Три - чотири столові ложки рослинної олії Дві - три зубчики часнику Сіль і чорний мелений перець за смаком Майонез (за бажанням, це не обов'язково) Приготування Баклажани можна очистити від шкірки, а можна і не очищати - як вам подобається. Нарізати їх невеликими кубиками. Яйця збити, залити баклажани і поставити в холодильник на три години (можна більше або на ніч). Морквину натерти на крупній тертці, цибулю дрібно порубати, часник пропустити через прес. Обсмажити в невеликій кількості олії цибулю до прозорості, додати моркву і обсмажувати все разом, поки морква не стане м'якою. Тоді покласти баклажани з яйцями, посолити і поперчити і смажити до готовності баклажан. Якщо вийде сухувато - влити ще трохи олії. В кінці приготування додати часник, свіжу зелень. В готову страву можна додати майонез. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 622 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |