Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати оригінально сьомгу?
Є багато рецептів приготування сьомги. Пропоную вашій увазі ще один варіант, досить оригінальний: сьомга під яблучно-вершковою шубкою. Ось рецепт:
Отже, для приготування цієї страви нам знадобляться: шматочок сьомги (будь-яка частина рибки) грамів на двісті, одне велике зелене (кисле) яблуко, один лимон, олія оливкова, одна ложка білого сухого вина, три ложки жирних вершків.

Шматочок рибки моєму і гарненько просушуємо. Потім перчимо і солимо його, а так само поливаємо свіжим лимонним соком (видавлюємо його зі свіжого лимона). Відставляємо поки рибку в бік, а самі готуємо "шубку" для сьомги. Шкірку з яблука знімаємо і саме яблучко натираємо на середній тертці. Потім додаємо пюре яблучне вино + вершки. Ретельно розмішуємо.

Беремо сковороду або вогнетривку форму, змащуємо її оливковою олією. Викладаємо нашу рибку, зверху на неї викладаємо "шубку" (яблучко, вино і вершки).

Ставимо форму в духовку хвилин на п'ятнадцять - двадцять. Температура в духовці повинна бути не нижче + 180 градусів.

Це страва ідеально поєднується з білим вином!
Приємного вам апетиту!
Просмотров: 414
Категория: Рецепти |
| Теги: шматочок, сьомги

Рекомендовані рецепти:

Міні-маффіни з морквою і яблуками
Морквяний торт
Ягідно-фруктовий десерт
Шинка, запечена з ананасами
Повітряні сирники
Рибка по-провансальски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: