Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати омрайс?
Омрайс - це омлет з рисом, страва японської кухні. В яєчний млинець загортається рис з овочами і картоплею і виходить смачний, швидкий, корисний і дуже гарний сніданок. Начинки для омрайса можна придумати різні - від салату з свіжих овочів до риби або м'яса.
Необхідні продукти на одну порцію

Одна картоплина
Невелика морквина
Невелика цибулина
Шматочок кабачка (кабачка стільки ж скільки і картоплі)
Трохи шинки або вареної ковбаси
Відварений рис (кількість за бажанням)
Одне яйце
Дві столові ложки вершкового масла
Кетчуп або будь-який інший соус за смаком
Сіль і чорний мелений перець

Приготування

Всі овочі чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. У сковорідці розігріваємо масло, викладаємо спочатку картоплю, потім моркву, обсмажуємо до готовності. Кладемо цибулю і кабачок, злегка обсмажуємо. Вогонь повинен бути середнім, щоб овочі не надто зажаривались.
До обсмаженою овочам додаємо нарізану кубиками шинку або ковбасу, солимо і перчимо за смаком. Засипаємо готовий рис, робимо слабкий вогонь і добре перемішуємо суміш. Прогріваємо, накриваємо кришкою і знімаємо з вогню.
Збиваємо яйце, трохи підсолюємо, виливаємо на сковорідку з маслом і смажимо як звичайний млинець. Знімаємо на тарілку, на одну половину млинчика кладемо начинку, накриваємо другою половиною. Поливаємо соусом і подаємо до столу.
Просмотров: 682
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Салат "Крабик" (рецепт)
Шоколадно-горіхове праліне
Квасоля з помідорами і грибами
Курка з томатним рисом
Спагетті з вершковим соусом і грибами
Сирні кекси з кропом і кмином
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: