Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати омрайс?
Омрайс - це омлет з рисом, страва японської кухні. В яєчний млинець загортається рис з овочами і картоплею і виходить смачний, швидкий, корисний і дуже гарний сніданок. Начинки для омрайса можна придумати різні - від салату з свіжих овочів до риби або м'яса. Необхідні продукти на одну порцію Одна картоплина Невелика морквина Невелика цибулина Шматочок кабачка (кабачка стільки ж скільки і картоплі) Трохи шинки або вареної ковбаси Відварений рис (кількість за бажанням) Одне яйце Дві столові ложки вершкового масла Кетчуп або будь-який інший соус за смаком Сіль і чорний мелений перець Приготування Всі овочі чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. У сковорідці розігріваємо масло, викладаємо спочатку картоплю, потім моркву, обсмажуємо до готовності. Кладемо цибулю і кабачок, злегка обсмажуємо. Вогонь повинен бути середнім, щоб овочі не надто зажаривались. До обсмаженою овочам додаємо нарізану кубиками шинку або ковбасу, солимо і перчимо за смаком. Засипаємо готовий рис, робимо слабкий вогонь і добре перемішуємо суміш. Прогріваємо, накриваємо кришкою і знімаємо з вогню. Збиваємо яйце, трохи підсолюємо, виливаємо на сковорідку з маслом і смажимо як звичайний млинець. Знімаємо на тарілку, на одну половину млинчика кладемо начинку, накриваємо другою половиною. Поливаємо соусом і подаємо до столу. | |
Просмотров: 682 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |