Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати омлет з кабачками і помідорами?
Дієтичне блюдо, легке, корисне і поживне. У сезон кабачків обов'язково візьміть на замітку такий спосіб приготування омлету! Урізноманітнити його можна додаванням різних спецій, зелені, при бажанні можна додати й інші овочі.
Що знадобиться для приготування

500 грам кабачків
200 грам помідорів
Пучок кропу
Чайна ложка насіння кунжуту
Невеликий пучок зеленої цибулі
Три яйця
Половина склянки молока
Рослинна олія
Сіль і спеції за смаком

Приготування

Кабачок наріжте кубиками. На сухій сковороді обсмажте кунжут, потім влийте рослинне масло, змішайте з кунжутом кабачки, накрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні, поки кабачки не стануть прозорими.
помідори Наріжте кружечками, подрібніть кріп і зелений лук. викладіть помідори поверх кабачків, посипте зеленою цибулею, тушкуйте під кришкою п'ять хвилин.
Яйця збийте з молоком, посоліть за смаком, додайте спеції і приправи. Коли помідори стануть м'якими, влийте їх у сковорідку до овочів. Можна перемішати, а можна залишити як є. Накрийте кришкою, через п'ять хвилин посипте кропом і зніміть з вогню. Цю страву можна подавати як холодним, так і гарячим.
Просмотров: 615
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, кришкою

Рекомендовані рецепти:

Грибний "біфштекс"
Фруктовий салат з куркою
Мигдальне поліно
Відкритий пиріг з персиками
Булочки "Кишеньки"
Сирний пиріг з какао і вишнею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: