Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати омлет з кабачками і помідорами?
Дієтичне блюдо, легке, корисне і поживне. У сезон кабачків обов'язково візьміть на замітку такий спосіб приготування омлету! Урізноманітнити його можна додаванням різних спецій, зелені, при бажанні можна додати й інші овочі. Що знадобиться для приготування 500 грам кабачків 200 грам помідорів Пучок кропу Чайна ложка насіння кунжуту Невеликий пучок зеленої цибулі Три яйця Половина склянки молока Рослинна олія Сіль і спеції за смаком Приготування Кабачок наріжте кубиками. На сухій сковороді обсмажте кунжут, потім влийте рослинне масло, змішайте з кунжутом кабачки, накрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні, поки кабачки не стануть прозорими. помідори Наріжте кружечками, подрібніть кріп і зелений лук. викладіть помідори поверх кабачків, посипте зеленою цибулею, тушкуйте під кришкою п'ять хвилин. Яйця збийте з молоком, посоліть за смаком, додайте спеції і приправи. Коли помідори стануть м'якими, влийте їх у сковорідку до овочів. Можна перемішати, а можна залишити як є. Накрийте кришкою, через п'ять хвилин посипте кропом і зніміть з вогню. Цю страву можна подавати як холодним, так і гарячим. | |
Просмотров: 615 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |