Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати оладки з зеленню?
Як тільки з'явиться на грядках перша свіжа зелень, обов'язково приготуйте оладки за пропонованим рецептом. Начинки для них не шкодуйте - чим більше зелені, тим буде смачніше. Необхідні продукти для тіста 500 мл нежирного кефіру Два яйця Борошно Щіпка солі Дві повних чайних ложки розпушувача (з гіркою) Рослинне масло для смаження Для начинки По пучку кропу і петрушки Пучок зеленого цибулі Два варених яйця Сіль Приготування Кефір заздалегідь дістаньте з холодильника або підігрійте на слабкому вогні до кімнатної температури. Збийте яйця, влийте до них кефір, посоліть за смаком і всипайте борошно і розпушувач. Тісто повинно вийти по густоті як хороша базарна сметана. Варені яйця дрібно порубаєте, наріжте зелень і зелену цибулю, перемішайте, злегка підсолити і трохи розітріть суміш. Потім покладіть її в тісто і перемішати. Готове тісто повинне триматися на ложці, а не виливатися з неї. Розігрійте на сковорідці масло, викладайте по столовій ложці тесту і обсмажуйте оладки з двох боків до рум'яного кольору. Подавати можна зі сметаною, кефіром, оладки підійдуть до бульйонів і супів замість хліба. | |
Просмотров: 613 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |