Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати оладки з кукурудзою?
У оладки крім консервованої кукурудзи є ще і кукурудзяна мука, так що насичений смак гарантований. Оладки відмінно підійдуть як гарнір до будь-якої м'ясної страви або запеченої курки, а якщо подати їх з сметаною або з соусом, то можуть бути і смачним сніданком.
Що знадобиться для приготування

200 грам консервованої кукурудзи
50 грам кукурудзяного борошна
50 грам пшеничного борошна
Одне яйце
80 мл молока
Половина чайної ложки розпушувача
Чайна ложечка цукру
Половина чайної ложки солі
Чорного перцю на кінчику ножа
Рослинна олія

Приготування

Молоко і яйце збиваємо, додаємо сіль і цукор, перець, розпушувач і обидва види борошна. Розмішуємо до отримання однорідної маси. Додаємо консервовану кукурудзу, добре вимішуємо тісто, щоб зернятка рівномірно розподілилися по тесту. Даємо трохи постояти. За бажанням можна додати в тісто шматочки шинки або ковбаси, дрібно нарізане варене куряче м'ясо, зелень.
В сковорідці розігріваємо дві - три столові ложки рослинної олії. Викладаємо по столовій ложці тесту і випікаємо на середньому вогні по дві - три хвилини з кожного боку. Як тільки оладки підрум'яняться - перекладаємо на підігріту тарілку і відразу ж подаємо до столу.
Просмотров: 614
Категория: Рецепти |
| Теги: тесту, оладки

Рекомендовані рецепти:

Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Печиво "Диво острів"
Шоколадне печиво з кунжутом
Апельсинові квадратики
Помідори, фаршировані курятиною
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: