Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати оладки з кольрабі?
Оладки можна приготувати і з використанням кольрабі. Вони виходять дуже смачними.
Інгредієнти:

Кольрабі - два качана;
Морква - одна штука;
Яблуко - одна штука;
Молоко - дві склянки;
Яйця - дві штуки;
Борошно - три столових ложки;
Цукор-пісок - дві столові ложки;
Сіль - одна щіпка.

Процес приготування:

Треба розділити білки від жовтків. Робити це треба акуратно. Можна просто вилити яйце в плоску тарілку, а потім, притримуючи однією рукою тарілку, а інший жовток, вилити білок в якусь миску або тарілку. Таким способом можна легко відокремити жовток від білка.

Овочі треба очистити. Кольрабі потрібно нарізати кружечками і зварити підсоленому молоці, хвилин двадцять. Після цього перекласти на друшляк і дати стекти молока.

Потім треба перетерти кольрабі, яблуко і моркву на тертці. Перекласти всі овочі в миску і підсипати борошна, перемішати. Туди ж додати збиті яєчні жовтки з цукром, перемішати. Білки збити в піну і додати до овочів. Все добре вимішати.

Масло треба прогріти на сковороді і викладати отриману суміш на сковороду за одне столової ложки овочевої маси. Подавати готові оладки зі сметаною.

Приємного апетиту!
Просмотров: 426
Категория: Рецепти |
| Теги: кольрабі, треба

Рекомендовані рецепти:

Канадський медовий торт
Картопляні биточки
Закусочний рулет з серця
Готуємо сирники
Пудинг з фініками
Рулет з лимоном
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: