Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати оладки з кабачками і сиром?
Чудовий літній рецепт. Смачні і корисні оладки швидко готуються і також швидко з'їдаються. Їх можна обсмажити в маслі, а якщо хочете зробити смачну страву ще і максимально корисним, то краще запекти в духовці.
Що знадобиться для приготування
600 грам кабачків
150 грам сиру
Половина склянки борошна
Два яйця
Сіль за смаком
Одна - дві часточки часнику
Рослинне масло для смаження
Приготування

Кабачки натираємо на крупній тертці, злегка віджимаємо сік. У мисочці збиваємо яйця, додаємо сіль і сир, розмішуємо, виливаємо до кабачків. Всипаємо борошно і вимішуємо тісто. Часник пропускаємо через прес, додаємо в приготоване тісто і відразу випікаємо оладки.

В сковорідці розігріваємо трохи рослинної олії, викладаємо по столовій ложці тесту і підрум'янюємо. Потім перевертаємо. Подаємо гарячими або холодними зі сметаною, йогуртом або кефіром.
Якщо хочете запекти оладки, то знадобляться формочки для приготування мафінів. Вони заповнюються майже до верху тестом, ставляться в розігріту до 180 градусів духовку і випікаються півгодини. Подавати також як і оладки - з йогуртом або сметаною.
Просмотров: 617
Категория: Рецепти |
| Теги: ТО, оладки

Рекомендовані рецепти:

Баклажани з сиром і помідорами
Десерт "Кокосовий рай"
Печиво з лимоном і маком
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Булочки-рулетики до чаю
Меренги з лимонним кремом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: