Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати оладки з кабачками і сиром?
Чудовий літній рецепт. Смачні і корисні оладки швидко готуються і також швидко з'їдаються. Їх можна обсмажити в маслі, а якщо хочете зробити смачну страву ще і максимально корисним, то краще запекти в духовці. Що знадобиться для приготування 600 грам кабачків 150 грам сиру Половина склянки борошна Два яйця Сіль за смаком Одна - дві часточки часнику Рослинне масло для смаження Приготування Кабачки натираємо на крупній тертці, злегка віджимаємо сік. У мисочці збиваємо яйця, додаємо сіль і сир, розмішуємо, виливаємо до кабачків. Всипаємо борошно і вимішуємо тісто. Часник пропускаємо через прес, додаємо в приготоване тісто і відразу випікаємо оладки. В сковорідці розігріваємо трохи рослинної олії, викладаємо по столовій ложці тесту і підрум'янюємо. Потім перевертаємо. Подаємо гарячими або холодними зі сметаною, йогуртом або кефіром. Якщо хочете запекти оладки, то знадобляться формочки для приготування мафінів. Вони заповнюються майже до верху тестом, ставляться в розігріту до 180 градусів духовку і випікаються півгодини. Подавати також як і оладки - з йогуртом або сметаною. | |
Просмотров: 617 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |