Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати оладки з гарбуза з горіхами?
Оладки цілком самодостатні, не потребують ніякого доповнення. Ну хіба що сметани або йогурту, кефіру, але і без нічого буде дуже смачно.
Що знадобиться для приготування
500 грам гарбуза
100 грам подрібнених волоських горіхів
Пучок зеленого цибулі (100 грам)
Два яйця
Приблизно 100 грам борошна
Третина чайної ложки солі (за смаком)
Дві столові ложки соєвого соусу
20 мл будь-якого міцного вина (херес)
Рослинна олія
Приготування

Перед тим як будете горішки подрібнювати, підсушіть їх на сухій сковорідці (в духовці або на плиті), потім остудіть і подрібніть в крихту в ступці або в блендері.
Гарбуз очистіть від шкірки і насіння і натерти на крупній тертці. Дрібно покришіть зелений лук.
Збийте яйця з сіллю, додайте соєвий соус, влийте вино (можна і без нього обійтися). змішайте цибулю, гарбуз, влийте яєчну суміш і додайте столову ложку рослинної олії. Все перемішайте, додайте борошно і розмішуйте масу поки борошно не буде вся вмешана.
Добре розігрійте сковорідку, налийте масло, викладайте по столовій ложці тесту і обсмажуйте оладки на середньому вогні під кришкою. Коли одна сторона підрум'яниться - переверніть і знову накрийте кришкою. Готові оладки повинні вийти рум'яні, з хрусткою скоринкою і м'які всередині.
Просмотров: 613
Категория: Рецепти |
| Теги: без, оладки

Рекомендовані рецепти:

"Торф'яної пиріг"
Смажений рис з ананасом
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Рулет маковий на дріжджах
Пишний м'ятний бісквіт
Лимонно-морквяне ласощі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: