Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати нут в іспанському стилі?
У цій страві дуже вдалий соус, в який відмінно впишуться будь-які бобові. Так що якщо нуту в наявності немає, то можна сміливо замінити квасолею.
Що знадобиться для приготування

500 грам відвареного або консервованого нуту
Дві часточки часнику
Сік одного лимона
Одна цибулина
Чотири столові ложки томатної пасти
300 мл овочевого бульйону (або води)
Чотири столових ложки рослинного масла
Орегано
Маслини
Один лавровий листок
Сіль і чорний перець за смаком

Приготування

Часник пропустити через часникодавку. Нут викласти в друшляк, щоб стекла рідина. У казанчике розігріти олію, полжить нут, часник і прогріти на невеликому вогні хвилин п'ять. Потім додати томатну пасту, лимонний сік, дрібно нарізану цибулю, орегано. Все перемішати і залити овочевим бульйоном або водою. Варити на слабкому вогні, поки соус не загусне. За часом це займе близько півгодини.
Перед тим, як зняти соус з вогню, в нього додають розрізані навпіл оливки. Якщо готуєте з квасолею, то маслини додавати не обов'язково.
Смачний Соус і в холодному, і в гарячому вигляді. Приємного апетиту!
Просмотров: 648
Категория: Рецепти |
| Теги: соус, нут

Рекомендовані рецепти:

Міні-маффіни з морквою і яблуками
Багатошарові трикутники
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Пиріг з сиром
Парові булочки
Манник з цукатами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: