Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати норвезьке пісочне печиво?
Готується печиво дуже просто і швидко, і з'їдається моментально, як насіння. Розсипчасте, легке, крихке, покрите тонкою скоринкою з цукру з корицею. Дуже і дуже вдалий рецепт, рекомендую!
Що нам знадобиться для приготування
125 грам вершкового масла (можна замінити маргарином)
Три яйця
80 грам цукру
200 грам борошна
Цукрова пудра і кориця (приблизно чайна ложечка) для панірування
Приготування

одне яйце Зваріть круто і відокремте жовток, білок нам не знадобиться. Жовток розчавити виделкою або натерти на тертці.
Два яйця потрібно розділити на жовтки і білки, жовтки розтерти з цукром щоб маса придбала білий колір. Додати варений жовток і добре розмішати. Покласти м'яке масло (кімнатної температури), збити масу. Поступово підсипати борошно, спочатку покладіть половину, вмішайте і потім по частинах всипайте інше. У вас повинно вийде дуже м'яке і жирну на дотик тісто.
Вилочкою в невеликій глибокої мисочці збийте яєчні білки. Змішайте цукрову пудру з корицею і насипте на тарілку.
Від тесту відокремлюйте невеликі шматочки, робіть з них кульки розміром трохи більше лісового горіха. Занурюйте в білок, потім обвалюйте в цукровій пудрі з корицею і викладайте на деко (його застелити пергаментному, змащувати не потрібно).
Випікаються кульки при температурі 170 градусів приблизно 20 - 25 хвилин. Як тільки стануть золотистими і покриються тріщинами - готові.
Просмотров: 597
Категория: Рецепти |
| Теги: корицею, жовток

Рекомендовані рецепти:

Великодні паски
Чанахи: рагу по-грузинськи
Рогалики до чаю
Розсипчастий пиріг з курагою
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Гулаб-джамун
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: