Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати норвезьке пісочне печиво?
Готується печиво дуже просто і швидко, і з'їдається моментально, як насіння. Розсипчасте, легке, крихке, покрите тонкою скоринкою з цукру з корицею. Дуже і дуже вдалий рецепт, рекомендую! Що нам знадобиться для приготування 125 грам вершкового масла (можна замінити маргарином) Три яйця 80 грам цукру 200 грам борошна Цукрова пудра і кориця (приблизно чайна ложечка) для панірування Приготування одне яйце Зваріть круто і відокремте жовток, білок нам не знадобиться. Жовток розчавити виделкою або натерти на тертці. Два яйця потрібно розділити на жовтки і білки, жовтки розтерти з цукром щоб маса придбала білий колір. Додати варений жовток і добре розмішати. Покласти м'яке масло (кімнатної температури), збити масу. Поступово підсипати борошно, спочатку покладіть половину, вмішайте і потім по частинах всипайте інше. У вас повинно вийде дуже м'яке і жирну на дотик тісто. Вилочкою в невеликій глибокої мисочці збийте яєчні білки. Змішайте цукрову пудру з корицею і насипте на тарілку. Від тесту відокремлюйте невеликі шматочки, робіть з них кульки розміром трохи більше лісового горіха. Занурюйте в білок, потім обвалюйте в цукровій пудрі з корицею і викладайте на деко (його застелити пергаментному, змащувати не потрібно). Випікаються кульки при температурі 170 градусів приблизно 20 - 25 хвилин. Як тільки стануть золотистими і покриються тріщинами - готові. | |
Просмотров: 597 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |