Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати ніжки гусячі в меду?
Це блюдо воістину вважається делікатесом, і воно буде дуже доречно на святковому столі.
Інгредієнти:

гусячі Ніжки - вісім штук;
Корінь петрушки - одна штука;
Мед - пару столових ложок;
Перець чорний мелений - одна чайна ложка;
Сіль - дві чайних ложки;
Бульйон - один літр.

Процес приготування:

Необхідно промити гусячі ніжки і викласти в деко з високими бортами, щоб зручніше було заливати соус.

Готуємо медовий соус. Для цього в літр гарячого бульйону слід додати пару чайних ложок солі, мелений чорний перець і пару столових ложок меду. Після цього треба суміш добре вимішати.

Потім треба залити гусячі ніжки медовим соусом і покласти туди також корінь петрушки, який порізати на частини.

Після цього закриваємо форму кришкою, зробленої з фольги. Потім треба закриту форму поставити в гарячу духовку, температура повинна бути в ній сто дев'яносто градусів. Готувати при такій температурі ніжки треба близько півтора годин. Такі ніжки дуже смачні, особливо якщо подавати їх з картоплею і грибами, а також різними різноманітною їжею.

Приємного апетиту!

Просмотров: 563
Категория: Рецепти |
| Теги: треба, ніжки

Рекомендовані рецепти:

Тайський салат
Ватрушка "Ласун"
Fougasse - або що таке фугас?
Горіхові рогалики
Буженина в тесті
Райдужні меренги
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: